Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, verdict dur din cauza arbitrajului din Spania! "Așa îmi va fi foarte greu să câștig Liga"

Bianca Dumitru

Publicat 22/01/2024 la 07:49 GMT+2

Barcelona a câștigat aseară, în deplasare, cu scorul de 4-2, duelul cu Betis, meci contând pentru a 21-a etapă din La Liga. La finalul partidei, Xavi a vorbit, printre altele, despre arbitrajul de la partida rivalilor de la Real Madrid, spunând că echipei sale îi va fi foarte greu să câștige titlul în aceste condiții.

Valencia CF v FC Barcelona, Barca - LaLiga EA Sports Xavi Hernandez, the head coach of FC Barcelona, is looking on before the LaLiga EA Sports match between Valencia CF and FC Barcelona at Mestalla Stadium in Valencia, Spain, on December 16, 2023.

Credit imagine: Imago

Barcelona s-a impus aseară, în deplasare, cu scorul de 4-2, în fața celor de la Betis, într-un meci contând pentru a 21-a etapă din La Liga. Ferran Torres, cu un hattrick, și Joao Felix au fost marcatorii echipei lui Xavi, în timp ce pentru gazde a reușit Isco o dublă, victoria fiind obținută în ultimele minute de joc.
După meci, Xavi a vorbit despre prestația echipei sale, lăudând forța psihică și curajul lui Ferran Torres, și a spus că speră ca acest rezultat să le dea un boost de încredere catalanilor, care au traversat o perioadă mai slabă pe final de 2023.
În plus, antrenorul Barcelonei a comentat și arbitrajul din Spania, fiind întrebat despre ce s-a întâmplat la meciul dintre Real Madrid și Almeria. Xavi a spus că și-a dat seama, după victoria "galacticilor", că îi va fi foarte greu să câștige campionatul.
"Am văzut ce s-a întâmplat, logic, dar rămân la cuvintele lui Garitano, dacă vorbim, ne vor sancționa, dar deja a văzut toată lumea...
Am spus deja la Getafe că au fost lucruri care nu se potrivesc și că va fi foarte greu să câștig campionatul. Îmi amintesc de acel meci. Am avut un penalty extrem de clar la Raphinha, apoi golul lui Joao Felix la Granada... Am avea șase puncte în plus", a declarat Xavi.
Citește și:

SCANDAL ÎN SPANIA, DUPĂ VICTORIA LUI REAL MADRID

În meciul de pe Santiago Bernabeu despre care a vorbit tehnicianul Barcelonei, Real Madrid a obținut in extremis o victorie în fața "lanternei roșii" din Spania, Almeria, cu scorul de 3-2, la capătul unui meci dramatic.
Condusă cu 2-0, formația blanco a revenit și a marcat golul victoriei în minutul 90+9, prin Dani Carvajal. Partida nu a fost lipistă de faze la care jucătorii Almeriei au contestat deciziile arbitrilor. Primul moment de acest fel s-a petrecut la lovitura de pedeapsă acordată madrilenilor care a dus la golul de 2-1.
Primul jucător care a luat atitudine cu privire la arbitraj a fost Marc Pubill. "Cineva a decis că nu putem câștiga aici și asta s-a întâmplat. Nu mai am nimic de zis", a spus fotbalistul lui Almeria, făcând referire la arbitri.
Un alt jucător care și-a exprimat opinia în acest sens a fost Gonzalo Melero, care a spus: "Părăsim terenul cu sentimentul că ne-au furat meciul, în mod clar. Cred că nu se putea face nimic mai mult din exterior ca să îi bage în meci. Nu putem accepta așa ceva. Ce s-a întâmplat azi a întrecut orice limită."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo