Deși nu s-a despărțit după cele mai bune rezultate de Chelsea, Lampard a dovedit deja că e un tehnician de perspectivă, care, la 42 de ani, propune un fotbal extrem de ofensiv. Ca atare, oficialii lui Palace sunt extrem de interesați să îi ofere un contract, din vară, și, potrivit The Telegraph, părțile sunt foarte aproape să bată palma.
Palace îl are în acest moment la cârmă pe marele Roy Hogdson, dar acestuia îi expiră contractul în această vară. La 73 de ani, fostul antrenor al lui Liverpool sau al naționalei Angliei pare decis să se retragă din fotbal. Ajuns în 2017 pe banca londonezilor, Hodgson a ținut echipa pe linia de plutire. Nu au fost emoții niciodată cu retrogradarea, însă stilul formației a fost de multe ori criticat de suporteri. Actualul tehnician al celor supranumiți "The Eagles" a înțeles că lipsa marilor valori din lot impune o tactică preponderent defensivă, bazată pe o bună organizare.
Acum, odată cu plecarea lui Hodgson, patronii de pe Selhurst Park vor să aducă un aer nou, iar Lampard e exponentul unui fotbal spectaculos, care să încânte din punct de vedere estetic. Pentru a-l convinge pe tânărul antrenor, oficialii lui Palace i-au promis un buget de transferuri de 60 de milioane de euro, unul generos pentru o formație clasată în a doua jumătate a clasamentului, care va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare. La această sumă se va adăuga aproape sigur și cea pe care Palace o va încasa din vânzarea lui Zaha, fiind greu de crezut că ivorianul va mai rămâne și în stagiunea viitoare la formația din Londra. În schimbul atacantului de bandă stângă, oficialii clubului speră să obțină o sumă cifrată între 50 și 60 de milioane de euro.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 13 ORE

The Telegraph anunță deja primele transferuri ale lui Lampard la Palace

Chiar dacă nu a avut rezultatele dorite la Chelsea, Lampard s-a despărțit în condiții bune de Abramovich și e în relații excelente în continuare cu cei din conducere. Ca atare, venirea lui la formația din Sudul Londrei va deschide ușa unor împrumuturi de la gruparea de pe Stamford Bridge. Principalul vizat e Billy Gilmour, mijlocașul la închidere care a fost promovat chiar de Lampard. Acesta a avut mari probleme cu accidentările în ultima perioadă și, deși e văzut ca un titular de drept la Chelsea în viitor, are nevoie de un sezon în care să evolueze constant, înainte de a fi o opțiune pe termen lung pentru Tuchel.
Tot de la Chelsea se va încerca și transferul definitiv al lui Tammy Abraham, fotbalist pus pe lista de transferuri de stafful tehnic al albaștrilor. Vârful naționalei Angliei nu intră în planurile lui Tuchel, care va încerca să folosească banii primiți pentru a-și aduce jucătorii doriți de el. Tammy e și în atenția lui West Ham, dar prezența lui Lampard pe banca lui Palace l-ar face mai interesat de o astfel de provocare, anunță The Telegraph.
Lampard a avut peste 300 de milioane de lire doar în 2020 pentru a reconstrui Chelsea. S-au făcut transferuri impresionante și mulți specialiști anticipau că "albaștrii" se vor bate la titlu. Chiar mult timp au dat senzația că o pot face, în decembrie-ianuarie formația a obținut doar 4 victorii în 11 meciuri, în toate competițiile, două dintre ele cu modestele Morecambe și Luton. Ca atare, din iarnă Lampard a rămas fără job, dar acum e gata să revină în cel mai puternic campionat din lume.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 19 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 20 ORE