Sezonul lui Arsenal merge din rău în mai rău. Tunarii au pierdut fără drept de apel în fața lui Manchester City în Cupa Ligii, scor 1-4, chiar pe Emirates.
Manchester City a dominat meciul încă de la bun început, Gabriel Jesus marcând grație unei lovituri de cap impecabile în minutul trei, acesta fiind primul său gol după 609 minute în toate competițiile.

Arsenal, fără răspuns în fața lui Manchester City

League Cup
Primul meci cu spectatori din Anglia! Când vor reveni fanii pe stadioane
24/03/2021 LA 18:47
Tunarii nu au fost capabili să ofere un răspuns, însă ulterior Gabriel Martinelli, cel care a jucat primul său meci pentru Arsenal din aprilie, a centrat pentru Lacazette iar francezul i-a urmat exemplul lui Jesus și a lovit impecabil cu capul pentru a aduce egalarea.
Totuși, City și-a asigurat apoi calificarea într-un adevărat blitzkrieg în a doua repriză. Mai întâi Runar Runarsson a comis o eroare care i-a permis lui Riyad Mahrez să readucă echipa lui Guardiola în avantaj în minutul 54.
Apoi Phil Foden și Aymeric Laporte s-au asigurat că City va merge mai departe în semifinalele Cupei Ligii, echipa de pe Etihad fiind acum neînvinsă în 18 meciuri.
În celălalt meci al serii, Brentford a reușit să o elimine pe Newcastle pentru a se califica pentru prima oară în istoria clubului în semifinalele Cupei Ligii.
League Cup
Veștile proaste continuă pentru Manchester City! Încă 3 cazuri de COVID-19 la echipa lui Guardiola
06/01/2021 LA 11:27
League Cup
Răspunsul inedit al lui Hojbjerg după faultul dur asupra sa: ”Sunt un viking!”
06/01/2021 LA 06:39