Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Problemele continuă pentru Arteta: Arsenal, eliminată din Cupa Ligii după 1-4 cu Manchester City

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/12/2020 la 00:02 GMT+2

Arsenal își continuă forma dezastruoasă din acest sezon. Tunarii au pierdut cu 4-1 meciul cu Manchester City din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

Gabriel Jesus of Manchester City celebrates after scoring their team's first goal during the Carabao Cup Quarter Final match between Arsenal and Manchester City at Emirates Stadium

Credit imagine: Getty Images

Sezonul lui Arsenal merge din rău în mai rău. Tunarii au pierdut fără drept de apel în fața lui Manchester City în Cupa Ligii, scor 1-4, chiar pe Emirates.
Manchester City a dominat meciul încă de la bun început, Gabriel Jesus marcând grație unei lovituri de cap impecabile în minutul trei, acesta fiind primul său gol după 609 minute în toate competițiile.

Arsenal, fără răspuns în fața lui Manchester City

Tunarii nu au fost capabili să ofere un răspuns, însă ulterior Gabriel Martinelli, cel care a jucat primul său meci pentru Arsenal din aprilie, a centrat pentru Lacazette iar francezul i-a urmat exemplul lui Jesus și a lovit impecabil cu capul pentru a aduce egalarea.
Totuși, City și-a asigurat apoi calificarea într-un adevărat blitzkrieg în a doua repriză. Mai întâi Runar Runarsson a comis o eroare care i-a permis lui Riyad Mahrez să readucă echipa lui Guardiola în avantaj în minutul 54.
Apoi Phil Foden și Aymeric Laporte s-au asigurat că City va merge mai departe în semifinalele Cupei Ligii, echipa de pe Etihad fiind acum neînvinsă în 18 meciuri.
În celălalt meci al serii, Brentford a reușit să o elimine pe Newcastle pentru a se califica pentru prima oară în istoria clubului în semifinalele Cupei Ligii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo