Portarul Scott Carson, mijlocațul Cole Palmer și un membru al staff-ului au fost depistați pozitivi, după cum a confirmat clubul miercuri.
Cei trei se alătură celor șase jucători infectați deja cu coronavirus, cei care au lipsit de la victoria lui City cu 3-1 în fața lui Chelsea în Premier League. City a informat într-un comunicat că cei infectați se vor autoizola respectând protocoalele ligii și ale guvernului britanic.
”Manchester City confirmă că Scott Carson, Cole Palmer și un membru al staff-ului au fost depsitați pozitiv pentru COVID-19”, se arată în comunicat.
League Cup
Primul meci cu spectatori din Anglia! Când vor reveni fanii pe stadioane
24/03/2021 LA 18:47

NOU RECORD DE CAZURI DE COVID-19 ÎN PREMIER LEAGUE

Săptămâna trecută, 18 cazuri pozitive de COVID-19 în rândul formațiilor din Premier League au dus la amânarea a trei partide: Everton - City, Tottenham - Fulham și Burnley - Fulham.
Acum, ultimul raport al medicilor, după ce toate echipele au efectuat noi teste, e extrem de îngrijorător: 40 de noi cazuri de COVID-19 au fost descoperite. Săptămâna trecută, cele 18 cazuri au reprezentat un record, astfel că acum vorbim de o situație cu adevărat îngrijorătoare. De notat că nu se știe încă dacă în cele 40 de cazuri sunt incluși și jucătorii descoperiți săptămâna trecută, care nu s-au recuperat încă.
League Cup
Răspunsul inedit al lui Hojbjerg după faultul dur asupra sa: ”Sunt un viking!”
06/01/2021 LA 06:39
League Cup
Problemele continuă pentru Arteta: Arsenal, eliminată din Cupa Ligii după 1-4 cu Manchester City
22/12/2020 LA 21:59