Conform informațiilor talkSPORT și Daily Mail, finala Cupei Ligii Angliei dintre Manchester City și Tottenham, va fi primul meci din actuala stagiune care se va juca cu spectatori în tribune. Jurnaliștii englezi au informat că la meci vor fi prezenți opt mii de fani.
Printre cei opt mii de spectatori vor fi fanii celor două echipei, locatari din Londra și staff-ul NHS (sistemul de sănătate englez).
Finala se va juca pe 25 aprilie pe Wembley și va face parte dintr-un proiect pilot al guvernului britanic pentru a testa prezența spectatorilor la evenimentele sportive sau culturale în aprilie și mai.
League Cup
Veștile proaste continuă pentru Manchester City! Încă 3 cazuri de COVID-19 la echipa lui Guardiola
06/01/2021 LA 11:27

O semifinală din Cupa Angliei s-ar putea juca și ea cu spectatori

Daily Mail a scris anterior că parte din acest proiect ar putea face și semifinala din Cupa Angliei care se va juca în weekendul care începe pe 17 aprilie, la fel ca și o cursă de cai neprecizată.
Football League, care organizează Cupa Ligii, a fost inițial dezamăgită că meciurile sale au fost omise din proiectul care testează prezența fanilor pe stadioane. Ultimele două etape din Premier League precum și mai multe meciuri organizate de Federația Engleză urmând să se joace cu spectatori. Astfel, autoritățile engleze au decis să includă și finala Cupei Ligii.
League Cup
Răspunsul inedit al lui Hojbjerg după faultul dur asupra sa: ”Sunt un viking!”
06/01/2021 LA 06:39
League Cup
Problemele continuă pentru Arteta: Arsenal, eliminată din Cupa Ligii după 1-4 cu Manchester City
22/12/2020 LA 21:59