Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Ligii. Manchester City și Manchester United s-au calificat după victorii la Burnley și Brighton

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/09/2020 la 23:37 GMT+3

Manchester City și Manchester United s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei după victorii la Burnley și Brighton.

Brighton - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a obținut o victorie clară cu 3-0 la Burnley, chiar dacă Guardiola a ales să înceapă cu un prim ”11” inedit care l-a conținut pe americanul Zackary Steffen în poartă dar și pe puștiul de doar 18 ani Cole Palmer ca unic vârf.
Cu toate acestea, echipa lui Guardiola și-a asigurat victoria fără probleme prin dubla lui Raheem Sterling dar și prin primul gol marcat de noua achiziție Ferran Torres, cel care a închis tabela în minutul 65.

Brighton - Manchester United 0-3. Juan Mata a fost eroul diavolilor

Fără VAR și fără 10 dintre cei 11 titulari care au fost pe teren la victoria dramatică din weekend de pe Amex Stadium, Manchester United s-a întors la ”locul crimei”. Singurul care a rămas pe teren a fost Victor Lindelof.
United a lărgit constant terenul, schimbând direcția și creând astfel spații. De aceste spații nu a profitat nimeni însă, chiar dacă Daniel James a făcut constant curse pe banda sa. Golul a venit după o centrare superbă a lui Juan Mata la care a ajuns McTominay, care l-a executat cu sânge rece pe Steele.
A urmat o repriză secundă în care Solskjaer a decis că este nevoie să intre Rashford și Pogba pentru ca United să-și asigure victoria, însă cei mai buni de pe teren au fost doi titulari: Mata a fost cel care a dublat avantajul diavolilor în minutul 73 în timp ce Dean Henderson a avut o evoluție excelentă în poartă. Paul Pogba a închis tabela după ce lovitura sa liberă a fost deviată în poartă de zid.

Rezultatele serii din Cupa Ligii

  • Newport - Newcastle 1-2
  • Burnley - Manchester City 0-3
  • Brighton - Manchester United 0-3
  • Everton - West Ham 4-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo