Portarul din Cupa Angliei de la Arsenal, Emiliano Martinez, a dezvăluit după victoria cu 1-0 în fața celor de la Leeds că atitudinea lui Mikel Arteta de la pauză a fost cea care a schimbat cursul jocului.
Leeds a dominat prima repriză și a ratat mai multe ocazii bune de a marca. În actul secund, Arsenal a reușit să-și impună jocul iar Nelson a marcat unicul gol al meciului. Arsenal va juca în turul următor cu Bournemouth.

"Era extrem de nervos"

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Emiliano Martinez a dezvăluit după partidă ce s-a întâmplat în vestiar la pauză când scorul era 0-0, însă după 45 de minute dominate de către cei de la Leeds, liderul din Championship.
Leeds câștiga fiecare duel 50/50 și reușeau să recupereze rapid mingea de fiecare dată. Presau foarte puternic și era foarte dificil să aplicăm ceea ce am pregătit la antrenamente, însă antrenor ne-a spus că dacă nu începem să câștigăm duelurile 50/50, vom pierde jocul.
Managerul ne-a spus să alergăm ca niște lupi! Era extrem de nervos, însă de asta aveam nevoie. Cred că a funcționat foarte bine, am alergat așa cum ar fi trebuit să o facem din primul minut. Nu te poți deconcentra după o victorie cu Man United și cred că asta s-a întâmplat în primele minute, nu trebuie să facem așa ceva mai ales pe propriul teren
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Liga
Real Madrid vrea să-și ia un fundaș din Premier League! Oferta pe care au pregătit-o "galacticii"
28/03/2022 LA 09:10