Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Era extrem de nervos" Ce a făcut Arteta la pauză, după ce Leeds a dominat prima repriză

Sebastian Ujica

Publicat 07/01/2020 la 08:26 GMT+2

Mikel Arteta a obținut o nouă victorie pe banca lui Arsenal, 1-0 în turul 3 al Cupei Angliei contra celor de la Leeds United.

Arteta feierte seinen ersten Sieg als Gunners-Coach

Credit imagine: SID

Portarul din Cupa Angliei de la Arsenal, Emiliano Martinez, a dezvăluit după victoria cu 1-0 în fața celor de la Leeds că atitudinea lui Mikel Arteta de la pauză a fost cea care a schimbat cursul jocului.
Leeds a dominat prima repriză și a ratat mai multe ocazii bune de a marca. În actul secund, Arsenal a reușit să-și impună jocul iar Nelson a marcat unicul gol al meciului. Arsenal va juca în turul următor cu Bournemouth.

"Era extrem de nervos"

Emiliano Martinez a dezvăluit după partidă ce s-a întâmplat în vestiar la pauză când scorul era 0-0, însă după 45 de minute dominate de către cei de la Leeds, liderul din Championship.
Leeds câștiga fiecare duel 50/50 și reușeau să recupereze rapid mingea de fiecare dată. Presau foarte puternic și era foarte dificil să aplicăm ceea ce am pregătit la antrenamente, însă antrenor ne-a spus că dacă nu începem să câștigăm duelurile 50/50, vom pierde jocul.
Managerul ne-a spus să alergăm ca niște lupi! Era extrem de nervos, însă de asta aveam nevoie. Cred că a funcționat foarte bine, am alergat așa cum ar fi trebuit să o facem din primul minut. Nu te poți deconcentra după o victorie cu Man United și cred că asta s-a întâmplat în primele minute, nu trebuie să facem așa ceva mai ales pe propriul teren
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo