De când a revenit fotbalul în iunie, la multe stadioane din Anglia echipele oaspete au folosit vestiare temporare pentru a putea respecta protocoalele de siguranță privind coronavirusul prin minimalizarea interacțiunilor.
Totuși, după meciul din Championship de la Stoke jucat de Middlesbrough la începutul lui decembrie, antrenorul oaspeților, Neil Warnock, a fost foarte critic cu condițiile oferite echipei sale, vestiarul fiind descris ca un loc în care ”nu ar pune nici măcar un animal”.
Întrebat despre situația vestiarelor înainte ca Tottenham să facă deplasarea la Stoke miercuri pentru meciul din sferturile Cupei Ligii, Mourinho a informat că a vizionat imagini video cu vestiarul.
League Cup
Primul meci cu spectatori din Anglia! Când vor reveni fanii pe stadioane
24/03/2021 LA 18:47

Jose Mourinho dorește ca autoritățile să intervină la Stoke

”Am un videoclip. Un videoclip făcut de un coleg care lucrează la altă echipă care a jucat acolo recent. Eu nu voiam să deschid subiectul, voi ați pus această întrebare”, a declarat Mourinho.
”Dar asta nu este o întrebare pentru mine, e o întrebare care trebuie pusă autorităților - tuturor autorităților - cele fotbalistice, de sănătate”, a completat portughezul.
League Cup
Veștile proaste continuă pentru Manchester City! Încă 3 cazuri de COVID-19 la echipa lui Guardiola
06/01/2021 LA 11:27
League Cup
Răspunsul inedit al lui Hojbjerg după faultul dur asupra sa: ”Sunt un viking!”
06/01/2021 LA 06:39