Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leyton Orient, decimată de coronavirus! Meciul cu Tottenham a fost amânat

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/09/2020 la 19:37 GMT+3

Meciul dintre Leyton Orient și Tottenham din Cupa Ligii Angliei nu va mai avea loc în această seară după ce mai mulți jucători de la gazde au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Leyton Orient - Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Leyton Orient a anunțat miercuri că și-a închis stadionul și baza de antrenamente și marți a fost confirmat că partida din Cupa Ligii cu Tottenham nu va mai avea loc așa cum era programată. Nu se știe încă dacă Tottenham se va califica la masa verde sau meciul va fi reprogramat.
La discuțiile care au dus la această concluzie au fost implicate ambele cluburi dar și Public Health England. Conform regulilor din Cupa Ligii, Orient ar trebui să fie automat descalificată iar Tottenham să meargă mai departe în runda a patra unde va da piept cu Chelsea sau Barnsley.

Leyton Orient vrea reprogramarea meciului

Regula a fost implementată special în acest sezon din cauza coronavirusului. Însă Leyton Orient a argumentat că ar trebui să primească șansa să reprogrameze meciul, chiar dacă meciurile din runda a patra au loc săptămâna viitoare.
”Sunt în desfășurare discuțiile dintre părțile implicate privind decizia de a nu se juca partida în această seară și vor fi oferite noi informații când va fi necesar”, a informat liga (Football League).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo