Într-o primă repriză lipsită de mari evenimente, Arsenal a avut prima ocazie importnată. Pepe a făcut o cursă excelentă, i-a pasat lui Willock iar aceasta l-a găsit excelent pe Nketiah chiar în careul mic. Prea nehotărât însă tânărul atacant iar Adrian a avut destul timp să îi închidă unghiul. Mingea a ajuns la Cedric în cele din urmă, care a șutat peste poartă.
Practic primele 45 de minute au fost descrise în paragraful de mai sus, însă ce este cu adevărat ciudat este că vorbim de al doilea meci la rând în care Arsenal nu a știut să profite de linia defensivă extrem de avansată a lui Liverpool. Asta s-a întâmplat luni, asta s-a întâmplat și astăzi. Arteta trebuie să fie mai bun de atât.
League Cup
Primul meci cu spectatori din Anglia! Când vor reveni fanii pe stadioane
24/03/2021 LA 18:47

Liverpool - Arsenal

A doua repriză ne-a prezentat o Liverpool parcă mai hotărâtă să nu piardă vremea și o Arsenal hotărâtă să se bazeze exclusiv pe intervențiile lui Leno. Cu siguranță nu pe cele ale lui Ceballos, cel care a pierdut constant mingea la centrul terenului. Portarul tunarilor a salvat însă câteva mingi importante, iar Arsenal trebuie să îi rămână recunoscătoare.
Meciul a curs în continuare sub așteptărilor tuturor fanilor iar penalty-urile păreau din ce în ce mai inevitabile pe măsură ce se scurgeau minutele. Așa a și fost iar la loviturile de departajare Arsenal a fost cea care s-a impus în cele din urmă.
League Cup
Veștile proaste continuă pentru Manchester City! Încă 3 cazuri de COVID-19 la echipa lui Guardiola
06/01/2021 LA 11:27
League Cup
Răspunsul inedit al lui Hojbjerg după faultul dur asupra sa: ”Sunt un viking!”
06/01/2021 LA 06:39