Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-au tras la sorți sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei! Liverpool-Leicester, cap de afiș

Alex Masgras

Publicat 30/10/2021 la 14:27 GMT+3

Astăzi s-au tras la sorți sferturile Cupei Ligii Angliei, acolo unde vom avea o nouă câștigătoare pentru prima oară după patru ani. După eliminarea lui Manchester City, Liverpool și Chelsea par, la prima vedere, favoritele acestei competiții.

Carabao Cup trophy

Credit imagine: Getty Images

Se cunosc sferturile Cupei Ligii Angliei! Astăzi s-au tras la sorți partidele pe care cele 8 echipe le vor avea de disputat pentru a accede în penultima fază a competiției.
Pe hârtie, Arsenal are cea mai ușoară misiune. Echipa lui Mikel Arteta se poate considera norocoasă, deoarece sorții au decis ca "tunarii" să o întâlnească pe teren propriu pe Sunderland, echipa care se află în acest moment în al treilea eșalon al fotbalului englez.
Nou promovata din Premier League și una dintre surprizele plăcute ale acestui început de sezon, Brentford va primi vizita campioanei Europei și pretendentei la titlu în acest sezon, Chelsea, în timp ce Tottenham va juca pe teren propriu în fața celor de la West Ham, care tocmai au eliminat deținătoarea trofeului, Manchester City.
Capul de afiș al sferturilor de finală din Cupa Ligii Angliei este asigurat de echipele lui Jurgen Klopp și Brendan Rodgers, Liverpool și Leicester City. Partidele din sferturile Cupei Ligii Angliei urmează să se desfășoare în luna decembrie, înainte de Crăciun, într-o singură manșă.

Manchester City, câștigătoarea ultimelor 4 ediții, a fost eliminată de West Ham

La mijlocul acestei săptămâni, echipa lui David Moyes, West Ham, a produs surpriza, după ce a eliminat-o pe Manchester City, echipa care a câștigat trofeul în ultimele 4 ediții.
Într-o partidă care a avut loc pe London Stadium, West Ham și Manchester City au terminat la egalitate după 90 de minute, scor 0-0, după care s-a trecut la loviturile de departajare. Acolo, elevii lui David Moyes au executat toate loviturile fără probleme, în timp ce pentru echipa lui Pep Guardiola a fost decisiv Phil Foden, cel care a ratat prima lovitură a "cetățenilor".
Astfel, după această eliminare a lui Manchester City, vom avea o nouă câștigătoare în Cupa Ligii Angliei pentru prima oară din 2017, atunci când Manchester United, echipă condusă de Jose Mourinho la acea vreme, ridica pe Wembley trofeul deasupra capului.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo