Se cunosc sferturile Cupei Ligii Angliei! Astăzi s-au tras la sorți partidele pe care cele 8 echipe le vor avea de disputat pentru a accede în penultima fază a competiției.
Pe hârtie, Arsenal are cea mai ușoară misiune. Echipa lui Mikel Arteta se poate considera norocoasă, deoarece sorții au decis ca "tunarii" să o întâlnească pe teren propriu pe Sunderland, echipa care se află în acest moment în al treilea eșalon al fotbalului englez.
Nou promovata din Premier League și una dintre surprizele plăcute ale acestui început de sezon, Brentford va primi vizita campioanei Europei și pretendentei la titlu în acest sezon, Chelsea, în timp ce Tottenham va juca pe teren propriu în fața celor de la West Ham, care tocmai au eliminat deținătoarea trofeului, Manchester City.
League Cup
Kepa Arrizabalaga, dezamăgit după înfrângerea de pe Wembley: "Cazi și te ridici"
28/02/2022 LA 12:05
Capul de afiș al sferturilor de finală din Cupa Ligii Angliei este asigurat de echipele lui Jurgen Klopp și Brendan Rodgers, Liverpool și Leicester City. Partidele din sferturile Cupei Ligii Angliei urmează să se desfășoare în luna decembrie, înainte de Crăciun, într-o singură manșă.

Manchester City, câștigătoarea ultimelor 4 ediții, a fost eliminată de West Ham

La mijlocul acestei săptămâni, echipa lui David Moyes, West Ham, a produs surpriza, după ce a eliminat-o pe Manchester City, echipa care a câștigat trofeul în ultimele 4 ediții.
Într-o partidă care a avut loc pe London Stadium, West Ham și Manchester City au terminat la egalitate după 90 de minute, scor 0-0, după care s-a trecut la loviturile de departajare. Acolo, elevii lui David Moyes au executat toate loviturile fără probleme, în timp ce pentru echipa lui Pep Guardiola a fost decisiv Phil Foden, cel care a ratat prima lovitură a "cetățenilor".
Astfel, după această eliminare a lui Manchester City, vom avea o nouă câștigătoare în Cupa Ligii Angliei pentru prima oară din 2017, atunci când Manchester United, echipă condusă de Jose Mourinho la acea vreme, ridica pe Wembley trofeul deasupra capului.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
League Cup
Jurgen Klopp a comentat situația din Ucraina: "Este foarte greu de digerat!" Ce a spus despre Putin
28/02/2022 LA 09:09
League Cup
Tuchel îi ia apărarea lui Kepa după eșecul din Cupa Ligii! "Dacă vreți să dați vina pe cineva..."
28/02/2022 LA 06:22