Ajuns la 81 de ani, fostul mare fotbalist brazilian Pele a revenit în spital "ca să continue tratamentul" pentru o tumoare de colon, a anunţat miercuri unitatea medicală din Sao Paulo, unde el a fost internat mai multe săptămâni în luna septembrie, a transmis în această seară Agerpres.
Spitalul Albert Einstein a precizat în raportul său medical că starea de sănătate a lui Pele, în vârstă de 81 de ani, este "stabilă" şi că el va fi externat "în zilele următoare". La sfârşitul lui septembrie, acelaşi spital a indicat că triplul campion mondial urmează o chimioterapie pentru a trata această tumoare detectată la examene de rutină.
Fotbal
EXCLUSIV | Denis Alibec a ajuns în Grecia, unde ar putea semna cu Atromitos
ACUM 3 MINUTE

Pele e internat din nou în spital pentru tratarea unei tumori

Operat pe 4 septembrie, brazilianul a petrecut apoi în jur de zece zile într-o unitate de terapie intensivă, unde a revenit pentru scurt timp câteva zile mai târziu din cauza dificultăţilor respiratorii. Pe întreaga durată a spitalizării, una din fiicele sale, Kely Nascimento, a ţinut să-i liniştească pe fani cu fotografii şi videoclipuri în care tatăl său apărea mereu zâmbitor şi plin de umor, în ciuda unei oboseli vizibile.
Pele a publicat de curând mai multe postări pe reţelele de socializare. Într-una din ele, el l-a felicitat săptămâna trecută pe argentinianul Lionel Messi pentru al şaptelea său Balon de Aur. Pele, pe adevăratul său nume Edson Arantes do Nascimento, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, mai ales în 2019, când a fost internat la Paris, apoi transferat la Sao Paulo din cauza unor calculi renali.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 12 ORE
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 13 ORE