Articol scris de Alex Ivan
Diego Maradona a fost internat la un spital din La Plata imediat după aniversarea vârstei de 60 de ani. Starea sa s-a agravat și a suferit o intervenție pe creier la începutul acestei luni. Maradona a murit astăzi, în urma unui stop cardiorespirator. Printre cei care au ținut să-și exprime regretul și să transmită condoleanțe familiei lui Maradona se numără și Lionel Messi, singurul jucător care a fost comparat vreodată cu legendarul “El Pibe de Oro”.
Messi a postat un mesaj emoționant pe rețele de socializare: “O zi foarte tristă pentru toți argentinienii și fanii fotbalului. El ne părăsește dar nu va pleca niciodată, Maradona este etern. Vreau să rememorez toate momentele frumoase trăite alături de el și, pe această cale, le transmit condoleanțe familiei și prietenilor săi. Să fie odihnit în pace”.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19

DIEGO ARMANDO MARADONA A MURIT LA VÂRSTA DE 60 DE ANI

Maradona a suferit o operație pe creier în urmă cu douăsăptămâni, după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge. Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986.Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Astăzi, argentinianul a suferit o stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.
Campion mondial în 1986, Diego Maradona a înscris 34 de goluri în 90 de partide jucate pentru Argentina. El a evoluat la patru ediții ale Cupei Mondiale: Spania 1982, Mexic 1986 (campion), Italia 1990 (vicecampion), SUA 1994. La nivelul echipelor de club, Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell's Old Boys. Considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, Maradona a cucerit 9 trofee alături de echipele de club.

Diego Maradona a murit, legenda va rămâne

Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51