Telefoot prezintă astăzi nişte imagini din pauza partidei Borussia Monchengladbach - Real Madrid 2-2, în care Benzema i-ar transmite lui Mendy să evite să îi paseze lui Vinicius.
Brazilianul din atacul lui Zidane este cel mai în formă jucător blanco în acest sezon, marcând 3 goluri în ultimele 5 partide, indiferent de competiţie.
Cu toate acestea, relaţia cu Benzema, care are un start de stagiune ratat, a suferit aseară, francezul simţind că brazilianul e prea individualist şi evită să îi paseze în momente cheie. Astfel, jurnaliştii de la Telefoot susţin că, la pauză, pe înregistrarea de pe tunelul care duce spre stadionul lui Gladbach, Benzema i-a transmis lui Mendy să îl saboteze pe sud-american.
Fotbal
FCSB a dezmembrat Dinamo în derby-ul Ligii 1! Meciul s-a terminat cu un set la zero
12/09/2021 LA 13:58
"Nu îi pasa, frate, ăsta joacă împotriva noastră", i-ar fi spus Benzema conaţionalului Ferlan Mendy, potrivit Telefoot.
Ştirea a fost preluată de marile publicaţii din Vest, inclusiv de Marca, jurnaliştii sursei citate asumându-şi că Benzema făcea referire la Vinicius.
În a doua repriză, Mendy l-a "găsit" cu pase pe brazilianul din atacul lui Real Madrid de doar 3 ori.

Benzema nu e "gelos" pe Vinicius, ci s-a gândit strict la binele echipei

Presa spaniolă susţine că, în afara terenului, Benzema şi Vinicius nu au deloc o relaţie rea. Motivul din spatele sfatului către Mendy a fost legat strict de binele echipei şi a fost legat doar de confruntarea de aseară.
Evident, cuvintele lui Benzema nu au vreo legătură cu o suspiciune reală asupra lui Vinicius, ci cu faptul că acesta a fost extrem de egoist şi s-a gândit strict la gloria personală. În prima repriză, brazilianul a ratat 3 situaţii bune, în două dintre acestea având varianta să îşi pună în valoare coechipierii. Extrem de individualist, sud-americanul a preferat să ia pe cont propriu acţiunile, deşi pentru echipă ar fi fost de preferat să paseze.
De notat că într-adevăr Vinicius a avut o prestaţie slabă aseară, fiind primul schimbat de Zidane (în minutul 70, cu Hazard).
Din fericire pentru Real Madrid, Benzema şi Casemiro au adus un egal nesperat pe Borussia-Park, punctând în minutele 87 şi 90+3. Nemţii au condus cu 2-0 după dubla lui Thuram.
Ligue 1
Mesajul lui Mbappe către colegii de la PSG prin care le-a spus unde va juca în viitor
12/09/2021 LA 08:22
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17