Yuriy Vernydub este un antrenor fericit. Tehnicianul ucrainean a preluat-o pe Sheriff Tiraspol în decembrie, iar de atunci a câştigat campionatul şi-a dus echipa în Champions League, unde a obţinut două victorii incredibile. Succesul de aseară, din capitala Spaniei, e catalogat de Marca drept "cea mai mare surpriză din istoria competiţiei".
La final, tehnicianul de 55 de ani a analizat pe scurt partida şi a explicat că echipa sa rămâne cu picioarele pe pământ, deşi cu siguranţă că va rămâne în istoria UCL.
"Sunt plin de emoții și le sunt foarte recunoscător băieților mei pentru tot ceea ce au făcut astăzi. Au ieșit ca o echipă pe teren şi aşa au şi terminat. Toată lumea ne critica. Merită toate laudele", şi-a început Vernydub discursul, pentru ca apoi, întrebat dacă se aştepta la un astfel de rezultat, să spună: "Știam perfect că va trebui să ne apărăm. Am făcut-o bine și am fost foarte periculoşi pe contra-atacuri. Am reușit să înscriem un gol atât de important la final. Sunt fericit și foarte mândru pentru echipă și pentru băieți. Ne continuăm drumul".
Cupa Mondială FIFA
"Cea mai mare greșeală a lui Neymar e că s-a născut brazilian!" Mesaj dur după accidentarea suferită
ACUM 28 MINUTE
CITEŞTE ŞI:
"FOTOGRAFIA CARE SPERIE EUROPA!". CUM S-AU POZAT MESSI, NEYMAR ŞI MBAPPE DUPĂ VICTORIA CU CITY + ANUNŢUL ARGENTINIANULUI

Antrenorul lui Sheriff, replică pentru Dirk Kuyt

Cu 6 puncte după 2 runde, Sheriff are o şansă mare să continue în Europa League, de pe locul 3, dar unii se întreabă dacă nu cumva echipa din Republica Moldova nu ar putea chiar să ocupe una dintre primele două poziţii. Tehnicianul ştie că fotbaliştii săi şi-au depăşit condiţia şi nu promite vreun obiectiv nerealizabil.
"Au fost unii, în special un fotbalist foarte important care a spus că Sheriff nu merită să fie în Liga Campionilor. Nu ne gândim la runda următoare, pentru că nu am făcut nimic super extraordinar. Pas cu pas continuăm, luăm fiecare meci în parte. Vom vedea mai târziu. Mai avem patru jocuri foarte importante. Când va trebui să jucăm ultimul joc, vom vedea dacă avem şanse să continuăm în Europa", a mai spus Vernydub.
Fotbalistul la care a făcut referire tehnicianul lui Sheriff este Dirk Kuyt, fostul mare internaţional olandez care a evoluat pentru Liverpool. Înainte de manşa retura a play-off-ului Ligii, batavul a avut o replică destul de controversată, dacă privim din perspectiva rezultatelor ulterioare reuşite de Sheriff.
"Sunt conştient că Liga Campionilor este o competiţie care se adresează echipelor campioane, dar formaţii cum este Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în Liga Campionilor", a declarat Kuyt.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială are prioritate! Ideea inedită a unui fan pentru a se asigura că nu ratează niciun meci
ACUM 13 ORE
Cupa Mondială FIFA
Neymar, mesaj emoționant după accidentarea de la Mondial! "Unul dintre cele mai dificile momente"
ACUM 14 ORE