În ultimele săptămâni s-a vorbit mult despre faptul că Mbappe pe de-o parte şi Neymar şi Messi, pe de alta, sunt în tabere diferite. Aseară, în victoria cu City, 2-0, acest lucru nu s-a văzut, cei trei conclucrând perfect la acţiunile de atac ale gazdelor (care nu au fost, totuşi foarte multe, formaţia lui Guardiola fiind la cârma jocului).
După meci, Neymar a postat pe reţelele de socializare o imagine care pare să ateste faptul că e linişte în capitala Franţei între cei trei titani din atac.
"Fotografia reconcilierii la PSG care sperie Europa", notează Marca, spaniolii temându-se de faptul că parizienii vor justifica statutul de mare favorită la cucerirea Champions League. Înainte de startul grupelor, formaţia lui Pochettino avea cota cea mai mică pentru a câştiga competiţia, dar egalul cu Brugge, din prima etapă, îi "retrogradase" pe locul 3, după City şi Bayern.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 5 ORE
În plus, ibericii se tem că Mbappe ar putea, în cele din urmă, semna un nou contract cu PSG şi, în consecinţă, să nu mai ajungă la Real Madrid.
Conform sport.es, Al Khelaifi lucrează la o nouă ofertă, care, în mod normal, ar trebui să fie imposibil de refuzat. În prezent, Mbappe câştigă 566.000 dolari/săptămână (477.000 de euro). Ca atare, într-un an, vârful lui PSG câştigă aproape 23 de milioane de euro, conform angajamentului scadent în 2022. PSG îi va oferi un salariu brut de peste 100 de milioane, astfel că banii care vor ajunge în conturile campionului mondial vor depăşi 50 de milioane de euro în fiecare din anii de contract aferenţi noii înţelegeri.
În acest moment, partea financiară nu pare să fie atât de motivantă pentru Mbappe, dar cu greu va putea să spună "nu" unei astfel de sume. Dacă PSG va avea un sezon excelent, culminând cu trofeul Ligii Campionilor, iar Real va avea o stagiune modestă, nu e exclus ca atacantul din Hexagon să îşi reconsidere priorităţile. Mai ales că, presupunând că va refuza şi această ultimă ofertă a lui Al Khelaifi, probabil că PSG va supralicita în continuare.
CITEŞTE ŞI:
"FOTOGRAFIA CARE SPERIE EUROPA!". CUM S-AU POZAT MESSI, NEYMAR ŞI MBAPPE DUPĂ VICTORIA CU CITY + ANUNŢUL ARGENTINIANULUI

Messi anunţă startul unui parteneriat excelent

Lionel Messi a marcat primul său gol pentru PSG, după o fază spectacol, în care a conlucrat perfect cu Mbappe. Argentinianul e convins că relaţiile dintre cei trei atacanţi de clasă ai francezilor se vor îmbunătăţi cu fiecare meci care trece.
"Cu cât jucăm mai mult Neymar, Mbappe și cu mine, cu atât va fi mai bine. Mi-am dorit foarte mult, nu am jucat prea mult în ultima vreme. Mă obișnuiesc cu echipa și coechipierii încetul cu încetul. Știu că astăzi a fost un moment foarte important. Acum trebuie să continuăm în aceeaşi notă, pentru că mai sunt multe meciuri rămase până să ne atingem obiectivele", a spus fostul star al Barcelonei după meci.
PSG este prima în grupă, dar nu are asigurată sub nicio formă această poziţie la finalul celor 6 meciuri. Dacă "cetăţenii" se impun în retur şi câştigă celelalte partide rămase, vor câştiga şi grupa, pentru că parizienii au făcut un egal neaşteptat la Brugge, în prima etapă.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Neymar a dat de înțeles că s-ar putea retrage de la națională! Ce a spus după eșecul contra Croației
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Croația a reușit imposibilul în fața Braziliei! Nicio echipă nu a mai izbutit asta la Cupa Mondială
ACUM 7 ORE