Villarreal a produs o surpriză foarte mare şi a eliminat-o pe Bayern Munchen, marţi seara, după 1-1 pe Allianz Arena, reuşind calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal. ''Submarinul galben'', care s-a impus în tur cu 1-0, va juca pentru a doua oară în semifinalele Champions League, după ediţia 2006.
La finalul partidei, Julian Nagelsmann și-a găsit cu greu cuvintele, dar a dezvăluit că, în opinia sa, calificarea s-a pierdut în meciul din Spania.
"Nu am avut prezență în prima manșă, acolo s-a jucat calificarea. Știam că Villarreal știe să se apere, au arătat-o ​​împotriva lui Juventus. Am ratat golul doi azi (n.r. ieri), dacă l-am fi marcat sunt convins că ne-am fi calificat. Presiunea a fost bună, am împins jocul sus și am fost solizi în apărare. Dar toate astea nu valorează nimic pentru că am fost eliminați. Este un sezon ratat pentru Bayern, semifinalele UCL au fost obiectivul minim pe care l-am avut", a spus Nagelsmann, citat de Bild.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 20 ORE
CITEȘTE ȘI:
BAYERN NU RENUNȚĂ UȘOR LA LEWANDOWSKI! CE SUMĂ VOR BAVAREZII ÎN SCHIMBUL ATACANTULUI DORIT DE BARCELONA

Nagelsmann, după Bayern - Villarreal 1-1: "Nu are sens să vorbim acum cu băieții"

Întrebat dacă a vorbit cu fotbaliștii săi după înfrângere, tânărul antrenor german a menționat că e prea devreme pentru ca Lewandowski&Co să integreze ceva din această eliminare. În concluzie, a amânat o analiză a partidei și a erorilor comise pentru zilele următoare.
"Nu am vorbit încă cu jucătorii. Trebuie să așteptăm să treacă timpul, nu are sens să vorbim acum cu băieții pentru că nimeni nu te ascultă după ce ai fost eliminat, fiecare are gândurile lui. Astăzi este o zi foarte tristă. În ultimii ani, când am pierdut prima manșă, nu am trecut mai departe în Champions League și, din păcate istoria s-a repetat și acum", a mai spus Nagelsmann.
În penultimul act, Villarreal o va înfrunta pe Benfica sau pe Liverpool. "Cormoranii" sunt ca și calificați în semifinale, după ce în tur, la Lisabona, s-au impus cu 3-1.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
IERI LA 16:01
Bundesliga
Lewandowski, "captiv" la Bayern? Anunțul care nu lasă loc de interpretări făcut de șeful bavarezilor
IERI LA 12:11