După demiterea lui Solskjaer, United a încercat aducerea lui Zidane sau Luis Enrique. Primul a refuzat categoric și a treia ofertă venită dinspre Old Trafford, în timp ce selecționerul Spaniei s-a exclus singur de pe lista de posibili succesori, punctând răspicat că va rămâne 100% la cârma "Furiei Roja". Ca atare, marele favorit să îi conducă pe Ronaldo&Co a devenit Pochettino, care și-ar fi dat deja acordul de principiu. Singura dilemă e legată de momentul sosirii pe Teatrul Viselor, existând posibilitatea ca acesta să semneze abia din vară.
Aseară, Pochettino a venit la Manchester, dar ca adversar al lui City. Fără De Bruyne, Grealish sau Foden, Guardiola a predat o nouă lecție, arătându-le șefilor de la PSG că proiectul grandios care trebuia să aducă UCL la Paris nu e deloc pe drumul cel bun.
La finalul confruntării câștigate de "cetățeni" cu 2-1, Pochettino a fost chestionat din nou cu privire la viitorul său pe banca lui United. De data aceasta, argentinianul a lăsat loc la mult mai multe speculații decât în conferința de presă de dinaintea disputei.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, reacție umilă după eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială! "A fost vina mea!"
IERI LA 20:22
"Există zvonuri în această industrie. Acum nu este momentul să vorbim despre asta", a spus Pochettino, citat de L'Equipe.
CITEȘTE ȘI:
PRIMUL REFUZ PENTRU XAVI LA BARCELONA! CE FOTBALIST PREFERĂ SĂ FIE REZERVĂ DECÂT SĂ JOACE PE CAMP NOU

Pochettino a analizat meciul City - PSG 2-1

Referitor la meciul propriu-zis, lui Pochettino îi pare rău că echipa sa nu a știut să gestioneze avantajul luat pe tabelă.
"Au fost două perioade. Au început mai bine. Au fost foarte agresivi și au făcut un pressing bun. Au fost unele lucruri bune în jocul nostru, totuși, dar altele trebuie îmbunătățite. La 0-0 la pauză, am reușit să rezolvăm niște probleme. Am avut jocul sub control la 1-0, așa că sunt dezamăgit de rezultat. Trebuie să progresezi în fiecare zi", a mai spus tehnicianul lui PSG, pentru ca apoi să încheie într-o notă pozitivă: "Verratti și Wijnaldum sunt accidentați, de aceea nu au jucat. Trebuie să ne îmbunătățim în toate aspectele și o facem. Sunt multumit de proces. Sunt lucruri mai bune acum decât acum o lună. Încetul cu încetul, echipa se va ridica la nivelul dorit".
PSG e calificată în optimile Champions League, dar de pe locul secund. Ca atare, francezii vor avea parte de o câștigătoare de grupă drept adversară, pentru a accede în sferturi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
"Spania moare la penalty-uri!" Reacția presei iberice după eliminarea echipei din optimi la Mondial
IERI LA 19:40
Cupa Mondială FIFA
Cel mai bun marcator al Spaniei la CM, doar rezervă cu Maroc! Surprizele lui Luis Enrique
IERI LA 14:48