Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Au fost mai buni ca noi la toate capitolele!" recunoaște Lampard după Chelsea - Bayern 0-3 din UCL

Ion Alexandru

Publicat 26/02/2020 la 06:53 GMT+2

Bayern a reușit toate golurile în repriza secundă, iar Lampard a recunoscut că Chelsea a fost mult sub nivelul joc arătat de campioana și liderul Germaniei.

Chelsea's English head coach Frank Lampard gestures on the touchline during the UEFA Champion's League round of 16 first leg football match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge in London on February 25, 2020.

Credit imagine: Getty Images

Lampard a fost impresionat de nivelul foarte ridicat al fotbalul prestat de nemți în Chelsea - Bayern 0-3, primul meci al anului jucat în Champions League de cele două echipe.
Prestația a fost slabă și trebuie să fim foarte conștienți de asta. Au fost mai buni ca noi la toate capitolele! Sunt sigur că puteam face mai mult! Nivelul pe care l-au arătat este o consecință a faptului că domină fotbalul german și sunt an de an în fazele superioare a Champions League. Sunt dezamăgit că nu am putut să ne ridicăm la acest nivel. Trebuie să fim mai buni și să muncim pentru a ajunge la obiectivele propuse.

Seara magică a lui Gnabry

Serge Gnabry - FC Bayern München
Fostul junior al lui Arsenal, Serge Gnabry a reușit două goluri pentru Bayern în succesul cu 3-0 de la Londra.
Am mulți prieteni aici, iar ei au fost pe stadion. Aceștia mi-au dat puterea de care avea nevoie pentru o repriză excelentă pe Stamford Bridge. M-au simțit bine la revenirea la Londra.
Fără a mai avea presiunea Champions League, formaţia lui Lampard se poate concentra acum exclusiv pe campionat, unde are prima şansă să ocupe locul 4 şi să se califice într-o nouă ediţie a Ligii Campionilor. În weekend, "albaştrii" merg pe terenul unei echipe în mare suferinţă, Bournemouth (sâmbătă, ora 17:00, Eurosport 1).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo