Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Benzema, la pauza meciului lui Real Madrid, din Champions League: "Frate, nu-i mai pasa!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/10/2020 la 11:40 GMT+2

Real Madrid a smuls un punct pe terenul Borussiei Monchengladbach, scor 2-2, în runda a 2-a a grupelor UEFA Champions League. La pauza meciului din Germania, Karim Benzema i-a transmis lui Ferland Mendy să nu-i mai paseze tânărului Vinicius Junior. Imaginile au fost surprinse de camerele TV, pe tunelul stadionului.

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a aflat la doar câteva secunde să piardă al doilea meci în noul sezon din Champions League. După înfrângerea de pe teren propriu cu Șahtior Donețk, scor 2-3, trupa lui Zinedine Zidane s-a încurcat și în deplasarea cu Monchengladbach. "Galacticii" au fost conduși până în minutul 87, ca urmare a "dublei" reușite de Marcus Thuram, fiul lui Lilian Thuram, fostul fundaș al Barcelonei.
Benzema a redus din diferență după o pasă oferită de Casemiro. Mijlocașul brazilian a trecut apoi la finalizare în minutul 90+3 și i-a adus Realului primul punct din noua stagiune europeană.
La finalul meciului, în presa internațională au apărut imagini de pe tunelul stadionului, surprinse de camerele TV la pauză, când Monchengladbach conducea cu 1-0. Benzema i-a spus lui Mendy, fundașul Realului, să nu-i mai paseze lui Vinicius Junior, coechipierul său din faza ofensivă.

Benzema, la pauza meciului lui Real Madrid, din Champions League: "Nu-i mai pasa lui Vinicius!"

Atacantul francez n-a ținut cont că puștiul de 20 de ani al madrilenilor se afla la câțiva metri de el. Benzema s-a bazat pe faptul că brazilianul nu înțelege limba franceză și așa a putut vorbi nestingherit cu conaționalului Mendy.
Atacantul Realului nu a luat în calcul însă că vorbele sale ar putea fi traduse și publicate în mediul online, lucru care s-a și întâmplat.
"Frate, nu îi mai pasa (n.r. - lui Vinicius)! Joacă împotriva noastră!", i-a transmis Benzema lui Mendy, la pauza meciului.
Real Madrid se află pe ultimul loc în grupa B din Champions League, cu un singur punct acumulat. Pentru "galactici" urmează două meciuri cu Inter, pe 3 și 25 noiembrie.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo