Ed Woodward e contestat de fanii lui United, principalul motiv fiind legat de achizițiile pe care "diavolii" le fac. Atât sub comanda lui Van Gaal, cât și apoi, în "era Mourinho", formația de pe Old Trafford a cheltuit sume importante pe fotbaliști cu o valoare îndoielnică, prea puțini confirmând ulterior, la United.
În ultima jumătate de an, Dayot Upamecano a intrat pe radarul formației lui Solskjaer, însă competiția a fost acerbă, Arsenal și mai ales City interesându-se de posibilitatea de a-l transfera pe fundașul lui Leipzig. Acesta a rămas în Bundesliga, chiar dacă Guardiola a făcut o ofertă de 60 de milioane de euro, refuzată de nemți.
În vârstă de 21 de ani, Upamecano s-a trasferat la Red Bull Salzburg în 2016, iar la începutul lui 2017 a făcut pasul către Leipzig, "sora mai mare" din Bundesliga. De atunci, fotbalistul a prins aproape 100 de meciuri pentru formația care a jucat semifinală de Champions League sezonul trecut, impresionant judecând după vârsta sa.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 14 ORE

United, oportunitate ratată de a-l transfera pe Upamecano

Interesant este faptul că Manchester United a fost foarte aproape să îl achiziționeze pe tânărul jucător, în 2015, pe vremea când avea doar 16 ani. Scouterii l-au recomandat, însă ofciialii de pe Old Trafford nu au fost dispuși la negocieri. Au făcut o singură ofertă pentru Valenciennes, iar când francezii au refuzat-o, au abandonat pista.
"Dayot voia neapărat să meargă la United, iar prețul era practic unul insignifiant. Valenciennes cerea 700.000 de lire, dar formația de pe Old Trafford a oferit doar 500.000. Li s-a refuzat această propunere și nu au mai venit cu una nouă, îmbunătățită", a declarat un apropiat al jucătorului, potrivit The Mirror.
Acum, Upamecano va ajunge pe Old Trafford, dar din postura de adversar. Miercuri, United și Leipzig vor fi față în față în etapa a doua din Champions League. În prima rundă, ambele echipe au obținut succese. Dacă victoria nemților cu Istanbul BB era previzibilă, "diavolii" au reușit surpriza, impunându-se la Paris în fața finalistei Champions League, PSG.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
27/11/2022 LA 10:37
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
26/11/2022 LA 10:58