City a înțeles cât de importantă e defensiva, Liverpool câștigând Champions League și titlul după ce l-a vândut pe Coutinho și, cu banii luați pe brazilian, i-a achiziționat pe Van Dijk și Alisson.
Guardiola a investit enorm până acum în apărarea clubului de pe Etihad, dar jucătorii aduși nu au fost nici pe departe la nivelul dorit. Ca atare, în această perioadă de mercato, Pep vrea să rezolve toate problemele. Deja City l-a luat pe Ake, de la Bournemouth, pentru care a plătit 45 de milioane de euro. Însă acesta este un fotbalist de picior stâng și e evident că e foarte complicat să joace în aceeași echipă cu Laporte. Fostul jucător al "cireșelor" e o alternativă pentru francez, care se accidentează des, astfel că acum e nevoie de un fundaș central de picior drept.
Negocierile cu Napoli pentru Koulibaly păreau să se îndrepte în direcția dorită, dar în acest moment au fost abandonate, după ce italienii au refuzat 60 de milioane de euro pentru apărător, solicitând 75 de milioane de euro. În timp ce Manchester City a încercat să-și asigure serviciile fundașului central de la Napoli, De Laurentiis, președintele grupării, a dezvăluit că negocierile dintre cluburi au fost complicate din cauza resentimentului lui City față de incidentul de acum doi ani.
Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
IERI LA 16:23
"Cum putem avea o negociere normală și calmă cu Manchester City pentru a-l vinde pe Koulibaly? Ei nu vor vorbi direct cu noi din cauza acordului pentru Jorginho de acum doi ani", declarat De Laurentiis pentru Sky Sport Italia.

City îl transferă pe Upamecano

Ca atare, potrivit informațiilor Gazzetta dello Sport, City s-a reorientat.
Francezul Dayot Upamecano de la RB Lepizig a devenit prima opțiune pentru Guardiola, dar nemții nu sunt foarte convinși să îl lase să plece în acest moment. Managerul lui Manchester City știe că în vara lui 2021 Upamecano are o clauză în contract conform căreia poate pleca de la Leipzig pentru 50 de milioane, dar nu vrea să aștepte până atunci.
Francezul de 21 de ani a fost omul numărul 1 din defensivă lui Leipzig în partida care i-a adus pe nemți, în premieră, în semifinalele Champions League, cu Ateltico. Manchester United și Arsenal îl monitorizează de mai mult timp pe Upamenaco, dar acum City e marea favorită. Din câte se pare, "cetățenii" vor să achite o sumă de aproximativ 60 de milioane de euro, similară cu prețul pe care îl considerau corect pentru Koulibaly. În acest caz, oficialilor lui Leipzig le va fi foarte complicat să refuze.
Liga
Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit
IERI LA 15:35
Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
21/10/2021 LA 05:46