Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"

Cristian Mihală

Actualizat 08/12/2021 la 10:24 GMT+2

Antoine Griezmann a fost omul meciului Porto - Atletico Madrid 1-3, care a dus formația lui Diego Simeone în optimile Champions League.

Antoine Griezmann, radieux après la victoire de l'Atlético Madrid à Porto

Credit imagine: Getty Images

"Grupa morții" a fost o formalitate pentru Liverpool, care s-a impus în toate cele 6 partide, dar lupta pentru locul secund a fost una feroce. Înainte de meciurile de aseară, toate celelalte trei formații aveau șanse de calificare, dar biletele au fost obținute de Atletico Madrid.
Eroul celor supranumiți "los colchoneros" a fost Antoine Griezmann, "fiul rătăcit" întors acasă în acest sezon. Barcelona a renunțat la francez, alegând să îl împrumute la Atletico, iar acum vârful va simți aerul tare al fazelor eliminatorii din UCL. Lucru care, cel mai probabil, nu se va întâmpla cu formația catalană, care e obligată să învingă la Munchen, pe Bayern, pentru a ajunge în optimi.
Griezmann a reușit pe "Dragao" un gol și două pase decisive, fiind omul meciului. După accidentarea lui Luis Suarez, ofensiva rojiblanco a părut slăbită, dar la rampă a ieșit "Micul Prinț".
"Griezmann s fost protagonistul serii. A părut fioros la fiecare fază, predându-i lui Porto planul lui Simeone: rezistă în apărare și lovește pe contra-atac", scrie Marca într-un material numit "Micul Prinț este un Dragon", aluzie la locația și porecla oponenților.
CITEȘTE ȘI:

Griezmann, extrem de fericit că a revenit la Atletico Madrid

La final, Griezmann a fost extrem de expansiv, fiind încântat că a putut să pună umărul decisiv la calificarea echipei sale.
"Acesta ete Atleti! Acest meci este rezumatul fazei grupelor pentru că știam că aici jucăm totul. Este o mândrie să fiu în această echipă, m-am întors pentru astfel de meciuri și sunt foarte fericit. Sper să avem o campanie bună în Liga Campionilor. Știam că este un meci dificil, dar l-am pregătit perfect. Cu toții ne-am luptat și am lucrat foarte bine la antrenamente", a spsu Griezmann după partidă la microfonul Movistar.
Calificată în optimi, Ateltico, fostă dublă finalistă în istoria recentă, va fi probabil adversarul pe care toate câștigătoarele de grupe vor dori să îl evite. Printre posibilele adversare ale spaniolilor se vor număra Manchester City, Ajax, Bayern, Chelsea (sau, mai puțin probabil, Juventus) sau Manchester United.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo