Tuchel se confruntă cu mari probleme în centrul defensivei, în contextul în care Rudiger a refuzat propunerea de prelungire a contractului și va ajunge, cel mai probabil la Real Madrid. Azpilicueta și Christensen se află și ei la final de contract și nu au pus semnătura pe un nou contract, presa din Vest scriind că ambii sunt curtați insistent de Barcelona.
În contextul în care Chelsea evoluează în formula 3-4-3, aceste eventuale plecări vor fi complicate pentru Tuchel, care deja se interesează de noi transferuri în acea zonă. Și, se pare, "albaștrii" au ajuns la un acord cu Fenerbahce pentru talentatul fundaș central Attila Szalai. Selecționerul Ungariei a confirmat în presa din Italia că apărătorul pe care îl are sub comandă la națională va face pasul către Stamford Bridge, în iarnă.
"În acest moment îl văd foarte bun pe Attila Szalai, care joacă la Fenerbahce Istanbul, dar cred că se transferă la Chelsea. În mod cert el a fost urmărit de cluburile mari din Spania, dar se pare că transferul său la Chelsea deja a fost perfectat. El ar fi de asemenea un jucător important pentru fotbalul italian", a declarat Marco Rossi, pentru Calciomercato.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 5 ORE
CITEȘTE ȘI:
KLOPP, DAT PE SPATE DE EVOLUȚIA LUI LIVERPOOL CU MILAN: "SIMT O MARE MÂNDRIE". CEI DOI REMARCAȚI

Attila Szalai, cel mai scump maghiar din istorie

Conform presei din Vest, mutarea se va face pentru 23,5 milioane de euro, o sumă uriașă pentru un fotbalist din Estul Europei. Szalai va deveni astfel cel mai scump jucător maghiar din istorie, urmând a depăși suma plătită de Leipzig pentru Dominik Szoboszlai. Mijlocașul ofensiv care a înscris aseară contra lui City a fost adus în Bundesliga de la Salzburg pentru 22 de milioane de euro.
Attila Szalai are 23 de ani și este un adevărat turn de control, măsurând 192 cm. Imbatabil în duelurile aeriene, el a atras atenția mai multor echipe din Vest odată cu participarea la Euro 2020. În actuala stagiune, evoluțiile în tricoul lui Fener au fost excelente, astfel că acum ajunge în cel mai puternic campionat din lume.
Adus la Istanbul de la Apolon Limassol, în 2020, fundașul central a costat doar 2 milioane de euro, o sumă de peste 10 ori mai mică decât cea pe care o vor obține turcii odată cu transferul la Chelsea.
În funcție de ce se va întâmpla cu Rudiger, Azpilicueta și Christensen, Chelsea va mai aduce un fundaș, în vară, primul pe listă fiind Jules Kounde, de la Sevilla. Francezul de 23 de ani a fost dorit și în vară de Tuchel, dar andaluzii nu au dorit să negocieze, cerându-i lui Abramovich să plătească clauza de reziliere.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22