Presiunea e enormă pe Conte, după ce conducerea i-a creat un lot foarte puternic, fără echivalent în ultimii 10 ani pentru echipa de pe Giuseppe Meazza.
Nerazzurri au o victorie în ultimele 7 partide în toate competițiile, iar în presa din Italia se vorbește de înlocuirea tehnicianului cu Allegri. Conte e decis să rămână și a scos în evidență lucrurile pozitive de după confruntarea pierdută la Madrid, cu Real, scor 2-3.
"Rezultatele spun că suntem într-un moment prost, dar mentalitatea există și echipa crește. Nu știu câte echipe au jucat așa la Madrid. Golurile primite în prima repriză au fost două cadouri, trebuie să ne îmbunătățim defensiv, să fim mai atenți. Dar am marcat două goluri și am avut mai multe șanse să facem 3-2. Apoi am suferit. Rezultatele nu recompensează eforturile pe care le depunem, dar în același timp ne arată că suntem pe drumul cel bun, trabuie să fim mai atenți la detalii", a spus Conte la final.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05

Conte, după Real Madrid - Inter 3-2: "Am crescut mult"

Fără victorie în Champions League după trei etape disputate, Conte rămâne optimist și e convins că locul secund e un obiectiv posibil. Pentru asta e nevoie neapărat de victorie cu Real Madrid, pe Meazza, fiind greu de crezut că în caz de alt rezultat "galacticii" sau Gladbach mai pot fi prinși.
"Inter își urmează drumul. Dacă ne uităm la anul trecut și la anul acesta, am crescut mult la nivel european. Echipa este convinsă de potențialul său. Aceștia sunt pași importanți pentru a crește, trebuie să înțelegem cum și unde mai trebuie lucrat. Suntem amărâți după aceste rezultate, da, dar dacă vom fi atenți la micile detalii, vom ajunge acolo unde ne dorim. Au mai rămas 3 jocuri și avem 9 puncte disponibile. Cred în calificare. Avem nevoie de mentalitatea potrivită și de încredere", a mai spus Conte.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35