Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coșmar fără sfârșit pentru Klopp: s-a "rupt" și Robertson

Cristian Mihală

Actualizat 12/09/2022 la 14:23 GMT+3

Probleme fără sfârșit pentru Jurgen Klopp. Andrew Robertson, titularul din banda stângă, s-a accidentat și va lipsi cu siguranță din partida cu Ajax, din Champions League. Momentan nu se știe când va reveni pe teren scoțianul.

Andy Robertson clutches his ankle in Liverpool's friendly with Athletic Bilbao, Anfield, Liverpool, August 8, 2021

Credit imagine: Getty Images

Liverpool are un început modest de sezon, iar lucrurile au luat o turnură cu adevărat teribilă odată cu înfrângerea de la Napoli, scor 4-1, în Champions League.
Pentru parcursul sub așteptări al "cormoranilor" de vină este cu siguranță și plecarea lui Mane, dar accidentările au avut cel mai important rol. Mijlocul echipei a fost decimat în acest start de stagiune, iar Konate și Matip au lipsit în centrul apărării.
Tot în defensivă are Klopp probleme și înainte de meciul cu Ajax, unul extrem de important în perspectiva păstrării șanselor pentru calificarea în primăvara europeană a UCL. Astfel, Liverpool Echo anunță că Andrew Robertson s-a accidentat și va lipsi în duelul contra "lăncierilor".

Robertson ratează sigur meciul cu Ajax

Fundașul de bandă stângă a fost prezent duminică la AXA Training Centre, din Kirkby, dar a avut o proteză la genunchi. Momentan Liverpool nu a anunțat cât de gravă e accidentarea, dar sursa citată susține că scoțianul va lipsi cu siguranță marți, în UCL.
Locul lui Robertson în primul 11 al "cormoranilor" va fi luat de Tsimikas, iar Klopp speră să primească vești bune de la stafful medical în următoarele zile. Pentru că în weekend - dacă nu cumva și etapa 8 se amână - Liverpool are derby cu Chelsea, în ceea ce reprezintă prima partidă a lui Graham Potter pe banca "albaștrilor".
Considerat de mulți specialiști cel mai bun fundaș stânga din lume, Robertson a reușit sezonul trecut, în 29 de partide de Premier League, 3 goluri și 10 pase decisive. El a fost foarte imporant pentru echipa de pe Anfield și în Champions League, unde și-a ajutat echipa cu 3 assisturi, în drumul spre finală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo