În perioada de mercato din iarnă, presa din Vest a susţinut clar că Mbappe a semnat deja cu Real Madrid, urmând a ajunge pe Bernabeu din vară, din postura de jucător liber de contract. Părţile negociau de mult timp, iar refuzul lui Kylian de a prelungi cu PSG au alimentat, în timp, iminenţa unei astfel de mutări.
Sport.es susţine că Mbappe nu a pus încă semnătura pe un contract cu formaţia din capitala Spaniei şi, potrivit apropiaţilor săi, e mai degrabă deschis spre oferta venită de la Liverpool.
"Cutremur în cazul viitorului lui Mbappe", e titlul dat de sport.es, care notează că Jurgen Klopp a ţinut în ultima perioadă în permanenţă legătura cu francezul, oferindu-i garanţii suplimentare că va putea câştiga trofee pe Anfield.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Din ce susţin spaniolii, francezul ar fi în dubii să meargă la Madrid, nefiind foarte încântat de proiectul de acolo. În schimb, discuţiile avute cu tehnicianul lui Liverpool l-au vrăjit, cei doi având o filosofie similară despre fotbal.
"Apropiaţii francezului asigură că nu a semnat nimic cu Real şi au dezvăluit că vârful e foarte atras de Liverpool. Mbappe este destul de nemulţumit de proiectul lui Real și nu vrea să facă un pas înapoi în carieră", scriu jurnaliştii sursei citate.
Al Khelaifi e la curent şi el cu îndoiala pe care o are Mbappe în legătură cu transferul la Real Madrid, astfel că PSG va pregăti o ultimă ofertă, imbatabilă financiar, în speranţa că îl va păstra.
"PSG se pregăteşte cu o nouă ofertă de reînnoire aproape imposibil de refuzat din punct de vedere financiar. Se pare că jocul este mult mai deschis decât și-ar dori Florentino", mai scriu ibericii.
CITEŞTE ŞI:
LIONEL MESSI, "VICTIMA" UNEI TRĂDĂRI INCREDIBILE. CE A DESCOPERIT EL PAIS

Mbappe, după PSG - Real Madrid: "Joc la una dintre cele mai bune echipe din lume"

La finalul partdei de aseară, PSG - Real Madrid 1-0, Mbappe a fost întrebat dacă din vară îl vom vedea în tricoul blanco. Francezul le-a dat ceva speranțe fanilor formației din capitala Franței.
"Joc la una dintre cele mai bune echipe din lume, voi da 100% pe tot parcursul sezonului și apoi vom vedea. Am spus că o să dau totul și a trebuit să dovedesc cu fapte. Am câștigat doar un meci, însă, va trebui să dovedim pe Bernabeu că merităm calificarea", a spus Mbappe pentru Canal+, pentru ca apoi, chestionat pe marginea faptului că întregul stadion i-a scandat numele la final, să spună: "Este un vis, este un gol important, dar nu a fost decisiv".
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22