Inter a pierdut pe teren propriu, scor 2-0, în fața lui Real Madrid și are șanse mici să acceadă în primăvara Champions League. Unul dintre momentele de cotitură ale partidei s-a petrecut în minutul 33. Real conducea cu 1-0, după ce Hazard transformase un penalty în minutul 7, dar Inter începuse să joace din ce în ce mai bine și să pună presiune la poarta lui Curtois.
În acel minut 33, Vidal s-a aflat într-o poziție bună în careul Realului, dar nu a apucat să șuteze la poartă, mingea fiindu-i suflată subtil de către Varane. Chilianul a pretins că a fost faultat și s-a năpustit asupra arbitrului partidei solicitând lovitură de la 11 metri. Englezul A.Taylor a fost foarte prompt însă, făcând semn că nu a fost fault și i-a arătat lui Vidal un cartonaș galben. Chilianul nu s-a potolit și a continuat să protesteze, astfel că peste numai 10 secunde a primit și al 2-lea cartonaș galben, fiind evident eliminat.
Era foarte clar că Vidal a spus ceva cu adevărat grav din moment ce l-a determinat pe Taylor să-i acorde 2 galbene pentru proteste, într-un interval atât de scurt. Răspunsul l-au oferit cei de la Gol TV, care au descoperit că chilianul i-a spus în termeni nu foarte eleganți arbitrului să consulte arbitrajul video.
Serie A
Atacat de fani, Vidal a explicat gestul de a săruta emblema lui Juventus de pe tricoul lui Chiellini
18/01/2021 LA 09:36
"Există mizeria aia de VAR de privit și nimic", i-a strigat Vidal arbitrului înainte de a primi cel de-al 2-lea galben.

Inter are șanse mici de calificare în optimile Champions League

Eliminarea lui Vidal i-a costat în final pe "nerazurri", care au pierdut cu 2-0 și rămân pe ultimul loc în grupă, cu numai 2 puncte. Singurul scenariu plauzibil prin care Inter se mai poate califica este ca Real Madrid să o învingă pe Borussia Monchengladbach, iar formația lui Conte să câștige și cu Gladbach și cu Sahtior.
Aceasta nu este prima ispravă de acest gen a lui Vidal într-un meci crucial cu Real Madrid. În sezonul 2016-2017, pe când Vidal juca la Bayern, acesta a fost principalul vinovat pentru eliminarea bavarezilor.
În returul sferturilor de finală (Real bătuse cu 2-1 la Munchen), Bayern conducea pe Bernabeu cu 2-1, scor la care se intra în prelungiri. În minutul 84, Vidal a avut un atac imprudent și a văzut al 2-lea cartonaș galben. S-a intrat în prelungiri, dar acolo Bayern s-a prăbușit, Real câștigând în final cu 4-2 și calificându-se în semifinale.
Fotbal
Un star i-a spus "adio" Barcelonei! Mesajul emoționant al lui Messi, la despărțire
21/09/2020 LA 06:28
Liga
Dezvăluire tulburătoare despre un jucător al Barcei: "Toată lumea știe că bea peste măsură"
16/05/2020 LA 05:34