Atletico Madrid are 1-0 după prima manșă contra celor de la Liverpool. Partida de pe Wanda Metropolitano a fost dominată însă categoric de Liverpool, cea care a avut 70% posesia însă fără să creeze ocazii cu adevărat periculoase la poarta lui Jan Oblak.
Deși era de așteptat ca Diego Simeone să apeleze la același plan de bătaie, spaniolii de la Marca scriu că antrenorul argentinian a pregătit un plan curajos pentru returul de pe Anfield. Simeone e convins că Liverpool este vulnerabilă în defensivă în această perioadă și vrea să profite de acest lucru, în condițiile în care va putea miza pe Joao Felix și Diego Costa față de partida tur. În schimb, Alvaro Morata este incert pentru acest meci.
Cei de la Marca scriu că Atletico va încerca să limiteze posibilitățile lui Liverpool de a marca, însă se va aventura în ofensivă pentru a reuși să înscrie, lucru pe care Barcelona nu a reușit să-l facă în sezonul precedent și a sfârșit eliminată din competiție pe Anfield.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Deși atmosfera de pe Anfield va fi una incendiară iar suporterii pregătesc și o primire specială pentru autocarele celor două formații, la fel cum s-a întâmplat la partida tur de la Madrid când fanii lui Atletico au aprins torțe și fumigene, cei de la Atletico vor avea parte și ei de sprijin: aproximativ 2.800 de suporteri ai lui Atletico vor merge pe Anfield pentru partida de miercuri seară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54
Fotbal
Griezmann, transferat cu un minut înainte de deadline. Povestea de film a mutării
01/09/2021 LA 05:53