Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gasperini, reacție genială când l-a văzut pe Ronaldo, după meci: "Du-te naibii!"

Cristian Mihală

Publicat 03/11/2021 la 13:08 GMT+2

Gian Piero Gasperini a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo, deși acesta i-a interzis o altă victorie. Tehnicianul Atalantei a glumit cu portughezul la final și spune că se amuză când citește în presă că unii îl consideră "jucător problemă".

Cristiano Ronaldo celebra su gol en el Atalanta-Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul echipei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini, regretă că elevii săi au scăpat victoria printre degete în meciul cu Manchester United (2-2), însă consideră că aceştia trebuie să fie "foarte mândri" de prestaţia lor în dubla cu gruparea engleză din actuala ediţie a Ligii Campionilor la fotbal.
"A fost o seară fantastică şi, fără acel gol din primul minut al prelungirilor, ar fi fost şi mai bine. Am crezut cu adevărat în victorie, am controlat jocul şi chiar nu ne-a lipsit mare lucru. Însă este Liga Campionilor, a mai fost şi un jucător extraordinar (Cristiano Ronaldo - n.red.), iar asta a determinat rezultatul. Trebuie să fim foarte mândri de ceea ce am făcut, atât în seara asta, cât şi în meciul tur de pe Old Trafford. Mai sunt şanse ca calificare şi depindem în totalitate de noi", a declarat Gasperini.
Antrenorul Atalantei a glumit pe seama întâlnirii cu CR7, după meci, când i-a tansmis un mesaj mai puțin orotodox. Totul ca o anecdotă, Gasperini prețuindu-l enorm pe atacantul lui United.
"La finalul meciului, am vorbit cu Ronaldo. E un jucător incredibil, mă amuză că unii îl văd un jucător problemă. Aș vrea și eu să fi avut așa probleme la echipele pe care le-am antrenat. Jumătate din ocaziile pe care le are le transformă în gol, e absolut fantastic ce reușește. Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el, la final i-am zis: "Știi cum se zice în Italia, nu: Du-te naibii!", a explicat, amuzat, Gasperini, pentru Sky Sport.
CITEȘTE ȘI

Gasperini, încântat de atmosfera de la Atalanta - United 2-2

Tehnicianul italian s-a declarat încântat de atmosfera de pe Stadio Atleti Azzurri din Bergamo, la meciul cu United. "A fost minunat să revăd un astfel de public. Anul trecut am jucat cu porţile închise, iar în anul precedent am jucat la Milano. A fost cu adevărat o noapte mare şi trebuie să fim foarte mândri, chiar dacă avem evident un mare regret", a spus antrenorul Atalantei.
În meciul de marţi seara, Atalanta Bergamo a condus în două rânduri, prin golurile lui Josip Ilicic (12) şi Duvan Zapata (56), însă Cristiano Ronaldo a egalat de fiecare dată, în prelungirile celor două reprize (45+1, 90+1).
În meciul tur, disputat în data de 20 octombrie pe stadionul Old Trafford, Manchester United a învins-o cu 3-2 pe Atalanta, Cristiano Ronaldo fiind autorul golului victoriei, în minutul 81.
Pentru Manchester United urmează acum derby-ul orașului Manchester, din Premier League. United - City este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo