După eșecul istoric cu Liverpool, 0-5, Solskjaer a fost la un pas să fie demis, intervenția lui Alex Ferguson oferindu-i "timp" pentru a repara lucrurile. Se părea că Ole poate scoate echipa din criză, odată cu victoria contra lui Spurs, 3-0, dar partida din Champions League, cu Atalanta, 2-2, a arătat din nou neputința din jocul lui United. "Diavolii" au fost dominați clar de o formație a lui Gasperini care a controlat jocul și doar norocul și Ronaldo au făcut ca United să nu piardă și să coboare pe 3 în grupa de UCL.
Golul din prelungiri al lui Ronaldo, cu Atalanta, maschează într-o oarecare măsură evoluția foarte slabă a oaspeților, însă șefii par deciși să ia atitudine, în cazul unui eșec cu City, sâmbătă. Astfel, presa engleză scrie că sunt șanse mari ca Ole să fie demis, dacă "cetățenii" se vor impune. Iar șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mari, judecând după ce a arătat trupa de pe Old Trafford în ultima lună și jumătate. "Dacă United va juca așa cum a făcut-o cu Atalanta, iar va di distrusă. Va lua 3, 4, 5 goluri", a fost verdictul dur al legendei clubului, Rio Ferdinand, după meciul de aseară.

Brendan Rodgers, aproape de Manchester United

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM 7 ORE
Jurnaliștii englezi notează că Brendan Rodgers este marele favorit să îl înlocuiască pe Solskjaer, în condițiile în care Antonio Conte nu mai este o soluție. Italianul a fost în cărți să vină la United după eșecul cu Liverpool, dar între timp a semnat până în 2023 cu Tottenham.
Variantele ideale pentru șefii lui United sunt Zidane sau Ten Haag, dar ambii sunt aproape imposibil de adus în acest moment. Ca atare, în ultima săptămână contactele între șefii "diavolilor" și reprezentanții managerului lui Leicester au fost tot mai multe și există semnale pozitive că acesta ar dori să vină pe Old Trafford.
Omul care a fost aproape de titlu cu Liverpool și care acum impresionează la cârma lui Leicester e văzut mult mai pe stilul lui United decât Conte, de către conducere, astfel că, din acest punct de vedere, pierderea tehnicianului italian poate fi trecută cu vederea. Nord-irlandezul a fost dorit și de noii patroni ai lui Newcastle, iar acesta a refuzat postul, chiar dacă salariul i-ar fi crescut exponențial. Asta pentru că fusese deja contactat de oficialii lui United și perspectiva antrenării unei formații atât de mari îi surâde.
Spre deosebire de Jurgen Klopp, Pep Guardiola sau Diego Simeone, care se remarcă printr-un stil aparte, Brendan Rodgers nu poate fi definit prin câteva cuvinte cheie. El nu are un stil de joc căruia să-i rămână fidel, propunând un stil tactic adaptiv, flexibil și tocmai de aceea jocul lui Leicester nu poate fi deslușit foarte ușor de specialiști. Exact în asta stă parte din geniul nord-irlandezului, care poate să fie o alegere inspirată pentru oficialii lui United.
Soarta lui Solskjaer depinde, așadar, de partida de sâmbătă, transmisă în direct de Eurosport 1, de la 14:30.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34