La fel ca în patru dintre cele cinci meciuri disputate anterior de Genk în grupe, Ianis Hagi a început din postura de rezervă. Mijlocașul român a fost introdus pe teren în minutul 72, în locul japonezului Junya Ito, când Napoli deja conducea cu 4-0.
La scurt timp după apariția pe teren, Ianis Hagi a fost driblat spectaculos de Gianluca Gaetano. Mijlocașul de 19 ani i-a trecut mingea printre picioare lui Ianis, la o fază petrecută în jumătatea lui Genk.
în ultimele 20 de minute ale partidei din Italia, Hagi a fost executantul tuturor fazelor fixe obținute de campioana Belgiei. El a încercat să trimită în plasă dintr-o lovitură liberă, apoi a fost foarte aproape să înscrie în urma unei faze confuze din careul lui Napoli. Hagi Jr a evitat să atingă o minge trimisă în bară, crezând că se află în poziție de offside și că va influența faza.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733939.jpg
Pentru Ianis Hagi a fost meciul cu numărul 17 disputat la Genk. Dintre acestea, cinci au avut loc în Champions League, competiție în care nu a avut realizări notabile. În total, românul a reușit trei goluri și trei pase decisive pentru belgieni.
În urma rezultatelor înregistrate marți seara, Liverpool şi Napoli au încheiat pe primele două poziţii grupa E şi s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Salzburg, ocupanta locului 3, va merge în "16-imile" de finală ale Europa League, în timp ce Genk a părăsit competiţiile europene.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25