Liverpool a trecut de Atletico Madrid cu 2-0, prin golurile reuşite de Diogo Jota (13) şi Sadio Mane (21), în condiţiile în care oaspeţii au evoluat în zece oameni încă din prima repriză, când Felipe a fost eliminat (36). Klopp a admis că eliminarea a cântărit decisiv în modul în care s-a disputat partida, dar consideră totodată că echipa sa a făcut un meci mare.
"Am înscris golurile în momentele potrivite. Atletico a interpretat un scenariu diferit față de meciul de la Madrid, au fost mai avansați în apărare. Dar am fost fantastici, în special Sadio Mane. Evident că acel cartonaș roșu a contribuit la modul în care s-a jucat, niciun antrenor nu vrea să evolueze 10 contra 11", a spus managerul german pentru BT Sport.
CITEȘTE ȘI:
Cupa Mondială FIFA
Fanii de la Mondial, induși în eroare de "Fake Neymar", omul care seamănă leit cu starul Selecao
28/11/2022 LA 19:38
FAZA SERII ÎN UCL: NEYMAR A ÎNCERCAT "SĂ-L CONVINGĂ" PE SZOBOSZLAI SĂ RATEZE PENALTYUL DIN PRELUNGIRI

Mane, schimbat în Liverpool - Atletico Madrid pentru a nu lua "roșu"

De la cabine Sadio Mane nu a mai ieșit pentru repriza a doua, iar pe Twitter au apărut imediat două ipoteze: fie senegalzeul s-a accidentat la faultul lui Felipe, fie Klopp a dorit să îl protejeze, în contextul în care avea deja cartonaș galben și era expus. Din fericire pentru fanii "cormoranilor", această a doua variantă l-a determinat pe antrenorul german să îl schimbe, astfel că atacantul de bandă va fi pe teren din primul minut, în weekend, contra lui West Ham.
"Îmi pare rău că a trebuit să îl scot pe Mane. Arbitrul a fost în control, iar Sadio știam că va fi cu capul pe umeri în a doua repriză și nu va face vreun gest prostesc. Dar m-am temut de duelurile aeriene, pentru că jucătorii lui Atletico știu cum să șicaneze și să obțină fault. Mi-a părut rău că a trebuit să îl înlocuiesc, dar consider că a fost ceva ce trebuia făcut", a mai punctat neamțul.
Din păcate pentru staff-ul tehnic al gazdelor de miercuri seară, Firmino s-a accidentat și va lipsi probabil până după pauza internațională. Brazilianul a acuzat o problemă musculară, dar Klopp îl are la dispoziție pe Diogo Jota, astfel că nu ar trebui să fie probleme.
"L-am pierdut pe Firmino, acesta este singurul minus al acestei seri. Știu că fanii și-ar fi dorit să vadă mai multe goluri, dar eu cred că ne-am descurcat foarte bine. Nu au avut nicio șansă să reintre în meci, iar noi ne-am creat foarte multe oportunități de a înscrie. A fost o partidă aproape perfectă", a concluzionat Klopp.
Neînvinsă în campionat și cu punctaj maxim după 4 runde în UCL, Liverpool se pregătește de un duel extrem de greu. "Cormoranii" merg duminică la Londra pentru confruntarea cu West Ham, formația de pe locul 4. Disputa va fi în direct pe Eurosport, de la 18:30.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
27/11/2022 LA 15:08