Cine va ceda? Jurgen Klopp nu a pierdut niciodată cu Liverpool un duel în dublă manșă. Diego Simeone n-a pierdut o dublă manșă în fața unei echipe care nu îl includea pe Cristiano Ronaldo. Unul dintre cei doi nu va mai putea spune acest lucru după duelul de joi seară.
Liverpool a plecat cu un sentiment de frustare după partida tur. Arbitrajul lui Szymon Marciniak a fost acuzat de "cormorani", Andy Robertson considerând că centralul polonez le-a permis celor de la Atletico să simuleze des și să irosească timp.
"Au sărbătorit de parcă au câștigat dubla. Vom vedea" a fost mesajul lui Robertson după partidă. Cei de la Liverpool au început să pregătească returul cu Atletico încă de dinainte ca lotul spaniolilor să ajungă în orașul din vestul Angliei.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 16 ORE

Atenția la micile detalii

Liverpool a dominat clar partida tur, fără să-și creeze ocazii periculoase. "Cormoranii" se așteaptă la un meci similar pe Anfield, în ciuda faptului că spaniolii au scris că Atletico va fi mult mai ofensivă la meciul retur.
Astfel, Jurgen Klopp a pregătit antrenamentele plecând de la 2 puncte cheie: tempo ridicat și intensitate. Antrenorul german își dorește că Liverpool să dicteze viteza de joc, să o scoată pe Atletico din zona de confort, să profite de spațiile care pot fi eliberate, în special în flancuri.
Însă nu este singurul aspect pe care l-au stabilit cei de la Liverpool. Terenul va fi udat din abundență pentru a favoriza un joc de pase rapid, în timp ce copiii de mingi de la grupele de vârstă U14 și U13 au primit sarcini clare: să returneze rapid baloanele jucătorilor atunci când Liverpool este în ofensivă.
Ultima parte a planului a funcționat în urmă cu un an cu Barcelona. Oakley Cannonier, considerat unul dintre cei mai talentați copii de la juniorii lui Liverpool, a fost cel care i-a trimis rapid mingea lui Trent Alexander-Arnold pentru cornerul deja celebru de la partida cu Barcelona.
Cei de la Liverpool se așteaptă la un duel infernal cu Atletico Madrid iar orice mic detaliu poate reprezenta diferența între calificarea în sferturi și eliminarea din competiție.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 18 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44