Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Simeone renunță la defensiva totală! Atletico, gata de atac la meciul de mâine cu Liverpool

Sebastian Ujica

Publicat 10/03/2020 la 10:52 GMT+2

Spaniolii dezvăluie că Diego Simeone vrea să schimbe planul tactic de la partida tur, considerând că un joc defensiv ar compromite șansele lui Atletico de a merge mai departe.

Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone gestures during the UEFA Champions League, round of 16, first leg football match between Club Atletico de Madrid and Liverpool FC at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on February 18, 2020

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid are 1-0 după prima manșă contra celor de la Liverpool. Partida de pe Wanda Metropolitano a fost dominată însă categoric de Liverpool, cea care a avut 70% posesia însă fără să creeze ocazii cu adevărat periculoase la poarta lui Jan Oblak.
Deși era de așteptat ca Diego Simeone să apeleze la același plan de bătaie, spaniolii de la Marca scriu că antrenorul argentinian a pregătit un plan curajos pentru returul de pe Anfield. Simeone e convins că Liverpool este vulnerabilă în defensivă în această perioadă și vrea să profite de acest lucru, în condițiile în care va putea miza pe Joao Felix și Diego Costa față de partida tur. În schimb, Alvaro Morata este incert pentru acest meci.
Cei de la Marca scriu că Atletico va încerca să limiteze posibilitățile lui Liverpool de a marca, însă se va aventura în ofensivă pentru a reuși să înscrie, lucru pe care Barcelona nu a reușit să-l facă în sezonul precedent și a sfârșit eliminată din competiție pe Anfield.
Deși atmosfera de pe Anfield va fi una incendiară iar suporterii pregătesc și o primire specială pentru autocarele celor două formații, la fel cum s-a întâmplat la partida tur de la Madrid când fanii lui Atletico au aprins torțe și fumigene, cei de la Atletico vor avea parte și ei de sprijin: aproximativ 2.800 de suporteri ai lui Atletico vor merge pe Anfield pentru partida de miercuri seară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo