Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Real Madrid | Doi jucători ai lui Ancelotti, out pentru turul de pe Anfield

Cristian Mihală

Actualizat 20/02/2023 la 13:58 GMT+2

Carlo Ancelotti nu se va putea pe doi fotbaliști importanți în manșa tur a optimilor Ligii, cu Liverpool. Kroos și Tchouameni nu au făcut deplasarea în Anglia.

Madrid muss gegen Liverpool auf Toni Kroos verzichten

Credit imagine: SID

Campioana Europei, Real Madrid, nu va putea conta pe mijlocaşii Aurelien Tchouameni şi Toni Kroos în meciul cu Liverpool, prevăzut marţi pe Anfield, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.
Ambii, afectaţi de gripă, se adaugă pe lista indisponibililor lui Ferland Mendy şi Mariano Diaz.

Benzema e apt de joc pentru Liverpool - Real Madrid

În schimb, Karim Benzema va face deplasarea, luni, la Liverpool, fiind refăcut după problemele musculare care l-au împiedicat să evolueze în partida de sâmbătă cu Osasuna (2-0) din Primera Division. Atacantul francez s-a antrenat singur duminică la baza sportivă Valdebebas şi luni se va antrena alături de coechipierii săi pe Anfield.
Antrenorul Carlo Ancelotti i-a chemat de la echipa secundă pe atacanţii Sergio Arribas, Alvaro Rodriguez şi mijlocaşul Mario Martin.
De accidentarea lui Kroos va profita Dani Ceballos, care a avut prestații foarte apreciate în ultimul timp. Mijlocașul de 26 de ani, căruia îi expiră contractul în vară, va bifa a 13-a apariție consecutivă (titular în 7) în tricoul blanco, dovadă că Ancelotti îl consideră un om cheie în echipa sa.
Cum va arăta Real Madrid în disputa cu Liverpool:
  • Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba - Ceballos, Camavinga, Modric - Valverde, Benzema, Vinicius Jr
Ultima înfruntare dintre cele două echipe a avut loc în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, pe Stade de France, în care madrilenii s-au impus cu 1-0 şi au cucerit al 14-lea lor trofeu.
După precedentele nouă dueluri, Real Madrid este în avantaj cu cinci victorii, o remiză şi trei înfrângeri (golaveraj 11-8). În istoria recentă, gruparea blanco are un avantaj clar în fața lui Liverpool, câștigând 5 din ultimele 6 partide. Trebuie spus, totuși, că "galacticii" au câștigat doar una dintre ultimele 7 meciuri jucate pe tărâm englez (două egaluri și patru înfrângeri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo