Fostul jucător de la CFR Cluj, Ivo Pinto este acum la Dinamo Zagreb și a fost la Manchester în etapa a doua din Champions League. Nu a înteles de ce fanii lui Manchester City au fost atât de liniștiți la meciul din Champions League.

Manchester City, atmosferă zero

Ivo Pinto a jucat trei ani în Anglia pentru Norwich City și s-a întors cu Dinamo Zagreb.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
"Ce liniște a fost pe Etihad! Nu ne așteptam la așa ceva în Anglia. Știm că pe Anfield sau pe alte stadioane celebre din Anglia este superb. Fanii lui Manchester City au toate motivele să se manifeste zgomotos. Au o echipă incredibilă" a spus Ivo Pinto, care abia așteaptă meciul de Zagreb. Cu 35 de mii de croați în tribune, Dinamo vrea să-și ia revanșa după înfrângerea cu 2-0 de pe Etihad. "Știm cât de buni sunt campionii Angliei, dar energia fanilor este importantă și ne va ajuta foarte mult" spune Ivo Pinto, finalist al Cupei României în 2013 cu CFR.

Guardiola a făcut de multe ori apel la fanii lui Manchester City. Aceștia și-au pierdut pasiunea odată cu mutarea pe noul stadion în 2003, iar infuzia uriașă de capital venită din Emirate nu a ajutat deloc. Manchester City a jucat 80 de ani pe Main Road, iar fanii făceau o atmosferă extraordinară pe arena poreclită "Wembley-ul din Nord"
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50