Săptămâna trecută, United a pierdut primul meci din Liga Campionilor, fiind învinsă cu 2-1 de Young Boys. Deși au deschis scorul, prin Ronaldo, "diavolii" au rămas în 10 încă din prima repriză, după ce Wan-Bissaka a fost eliminat. În a doua repriză, Moumi Ngamaleu a egalat, iar pe final Solskjaer a încercat să închidă jocul: Ronaldo și Bruno Fernandes au fost înlocuiți de Lingard și Matic. Jucătorul împrumutat la West Ham sezonul trecut a gafat în prelungiri, când le-a oferit victoria elvețienilor, motiv pentru ca tehnicianul formației de pe Old Trafford să fie luat la rost în legătură cu schimbările făcute.
Mai mult, fosta legendă a lui United, Rio Ferdinand, a fost surprins de faptul că Ronaldo s-a ridicat de pe bancă la final și a început să dea indicații tehnico-tactice. Cel puțin așa s-a crezut, lucru de neconceput pentru fostul mare fundaș englez.
"Dacă aș fi fost managerul lui United, i-aș fi spus imediat să stea jos. Nu se poate așa ceva", a explicat Rio Ferdinand.
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, "un exemplu negativ pentru toți copiii"! De ce a fost criticat portughezul
ACUM O ORĂ
CITEȘTE ȘI:
REACȚIA LUI POCHETTINO, DUPĂ CE MESSI A REFUZAT SĂ ÎI STRÂNGĂ MÂNA LA SCHIMBARE. ANUNȚUL ARGENTINIANULUI

Solskjaer a făcut "lumină": Ronaldo s-a ridicat de pe bancă pentru a protesta

Aseară, după victoria contra lui West Ham, 2-1, Solskjaer a fost întrebat în legătură cu acel episod, iar adevărul pare să fie cu totul altul.
"Rio uneori vorbește despre lucruri pe care nu le cunoaște. Imaginea surprinsă e după o fază în care Matic fusese falutat dur și arbitrul nu a dat galben. Atât Bruno, cât și Cristiano au venit la margine pentru a cere galben, m-am trezit cu ei în spate. Asta e tot, nu a dat niciunul vreo indicație. Apoi, s-au așezat, se vorbește despre un subiect total fals, singurii care dau indicații, în afară de mine, sunt oamenii din stafful meu: Michael Carrick, Mike Phelan sau Kieran McKenna", a explicat Solskjaer, conform metro.co.uk.
După 5 etape din Premier League, United e neînvinsă, reușind 4 victorii și un egal. "Diavolii" sunt pe 3, sub Chelsea și Liverpool, formații cu aceeași linie de clasament, dar cu golaveraj mai bun.
În weekendul care urmează, United primește vizita lui Villa, într-o partidă care se va desfășura simultan cu marele derby Chelsea - Manchester City (sâmbătă, ora 14:30, Eurosport 1).
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială are prioritate! Ideea inedită a unui fan pentru a se asigura că nu ratează niciun meci
ACUM 12 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
ACUM 13 ORE