Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment istoric: Carlo Ancelotti și-a cerut scuze față de 3 jucători de la Real Madrid. Ce s-a întâmplat

Cristian Mihală

Publicat 04/11/2021 la 12:57 GMT+2

Carlo Ancelotti și-a cerut scuze față de Asensio, Hazard și Marcelo, fotbaliști care au fost trimiși la încălzire din prima repriză, dar care, în cele din urmă, nu au mai intrat.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid a învins greu pe Șahtior, scor 2-0, și și-a menținut poziția de lider în grupă, în fața lui Inter și Sheriff Tiraspol. În ciuda victoriei, jocul nu a funcționat perfect, motiv pentru care Ancelotti și-a trimis mai multe vedete la încălzire, încă din prima repriză. Printre ei, Hazard, Asensio și Marcelo, dar aceștia nu au mai fost introduși, italianul efectuând în cele din urmă doar două schimbări.
La conferința de presă de după partidă, Ancelotti a admis că și-a expus jucătorii la o situație stânjenitoare și a ținut să își exprime public regretul față de hotărârea de a-i trimite așa repede la încălzire.
"Este normal să se enervez, este modul corect de a gestiona o astfel de situație. Înțeleg bine ce crede un jucător care nu a jucat, după 40 de minute de încălzire. Le-am spus jucătorilor că îmi pare rău, dar am considerat că e mai bine așa, fără multe schimbări. Marcelo a câștigat multe trofee aici, dar este treaba mea să decid cine intră și cine nu", a spus Ancelotti, care a dezvăluit și care e starea fizică a lui Hazard, belgianul lipsind și în această stagiune din cauza accidentărilor.
"Hazard este gata de joc, putea juca azi sau poate fi pe teren sâmbătă. Este adevărat că are nevoie de minute pentru a reveni la nivelul optim. M-am gândit să-l introduc, dar am considerat că este mai util să schimb în bandă (n.r. Nacho i-a luat locul lui Carvajal)", a mai spus tehnicianul..
Chiar dacă Real a condus din minutul 14, la 1-0 fanii de pe Bernabeu au fluierat de mai multe ori, nemulțumiți de atitudinea și jocul echipei.
"Înțeleg fluierăturile, știu bine atmosfera de la Madrid. Este un stadion care cere foarte mult, am început bine ambele reprize și apoi am coborât nivelul, nu am fost foarte agresivi... Se poate întâmpla asta și e bine că suporterii ne-au trezit la realitate", a mai spus antrenorul italian.
CITEȘTE ȘI:

Benzema, al 1000-lea gol al lui Real Madrid în Champions League

Karim Benzema a marcat cel de-al 1000-lea gol al lui Real Madrid în Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni, echipa spaniolă devenind astfel prima din istorie care atinge această barieră în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.
Pe poziţia secundă se află formaţia germană Bayern Munchen, cu un total de 768 de goluri, urmată de FC Barcelona, marea rivală a lui Real Madrid, cu 655 de goluri.
Benzema a înscris golul cu numărul 1.000 pentru Real Madrid în minutul 14 al partidei cu Şahtior Doneţk, disputată miercuri seara, francezul reuşind apoi dubla, în repriza secundă (61).
În urma acestei performanţe, Karim Benzema a ajuns la un total de 75 de goluri marcate în Champions League, consolidându-şi poziţia a patra în ierarhia all-time a golgheterilor acestei competiţii, dominată de portughezul Cristiano Ronaldo (Manchester United), cu 139 de goluri.
Clasamentul istoric al a golgheterilor Champions League (începând cu sezonul 1992/1993, fără tururile preliminare):
  • 139 goluri: Cristiano Ronaldo (Manchester United)
  • 123 goluri: Lionel Messi (Paris Saint-Germain)
  • 81 goluri: Robert Lewandowski (Bayern Munchen)
  • 75 goluri: Karim Benzema (Real Madrid)
  • 71 goluri: Raul Gonzalez (retras)
  • 56 goluri: Ruud van Nistelrooy (retras)
  • 50 goluri: Thierry Henry (retras)
  • 49 goluri: Thomas Muller (Bayern Munchen)
  • 48 goluri: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan)
  • 48 goluri: Andrei Şevcenko (retras)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo