Pochettino nu pare a fi omul în măsură să aducă în premieră Champions League la Paris. Deşi formaţia de pe Parc des Princes a făcut cea mai impresionantă campanie de achiziţii din istorie, aducându-i pe Donnarumma, Hakimi, Sergio Ramos, Wijnaldum sau Messi, jocul echipei suferă.
Acest lucru a fost vizibil şi aseară, pe terenul lui Leipzig, când rezultatul, 2-2, face aproape imposibilă misiunea de a termina pe locul întâi grupa, peste City. Ca atare, francezii vor avea din optimi o misiune foarte grea în UCL, urmând a întâlni o câştigătoare de grupă.
Pochettino pare depăşit, nu doar din prisma faptului că nu reuşeşte să stăpânească un vestiar plin de vedete, dar şi din punct de vedere profesional. Nu i-a găsit locul lui Messi în teren, oamenii din atac se repliază foarte rar, ceea ce expune mult defensiva. Per ansamblu, în acest moment PSG nu arată nici pe departe ca o câştigătoare de Champions League, având un joc mult mai slab decât Bayern, Liverpool şi City, principalele favorite la trofeu.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 11 ORE
CITEŞTE ŞI:
FAZA SERII ÎN UCL: NEYMAR A ÎNCERCAT "SĂ-L CONVINGĂ" PE SZOBOSZLAI SĂ RATEZE PENALTYUL DIN PRELUNGIRI

Zidane, tot mai tentat să vină la PSG

În acest context, presa franceză vorbeşte tot mai mult despre înlocuirea fostului tehnician al lui Tottenham cu Zinedine Zidane, antrenor liber de contract după despărţirea de Real Madrid. Mai mult, se pare că primele contacte între părţi au fost deja stabilite, iar reprezentanţii fostului mare mijlocaş au fost extrem de deschişi unei colaborări.
Unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti de sport din Hexagon, Pierre Menes, a explicat de ce Zidane e alegerea perfectă pentru PSG şi de ce faptul că s-a născut la Marseille nu are nicio legătură cu ceea ce face în cariera de antrenor.
"Dacă Zidane ar fi un antrenor bun pentru Paris? Da, rezultatele vorbesc de la sine. Dacă Zizou merge la Paris, va fi o adevărată furtună. Dar nu văd de ce ar refuza PSG-ul. Cred că planul de a antrena o echipă de o asemenea valoare nu poate decât să-l atragă. Ok, este din Marseille, dar sunt atât de mulți jucători de la PSG care au jucat acolo şi invers încât nu văd să fie o problemă. Mai ales că el nu a jucat pentru OM. Mi se pare că ăsta nu e un argument. Rezultatele pe care le-a avut cu Real vorbesc pentru el, Zizou e omul potrivit pentru PSG", a explicat Pierre Menes pentru sports.fr.
Zidane a refuzat de curând Newcastle şi Manchester United, agentul său transmiţând că omul care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor cu Real Madrid, ca tehnician, nu consideră Premier League pe stilul său. Se părea că Zizou aştepta să fie numit pe banca tehnică a Franţei, dar acest lucru s-ar întâmpla abia peste un an, după Mondialul din 2022. În plus, nu există vreo certitudine că Federaţia Franceză va renunţa la Deschamps, ci doar o discuţie de principiu între Zizou şi preşedintele Federaţiei. Totuşi, dacă Franţa va câştiga CM, Federaţia nu are cum să nu îi propună lui Deschamps să continue, astfel că venirea fostului mare mijlocaş de la Juve şi Real pe banca naţionalei nu poate fi privită ca o variantă sigură.
Conform jurnaliștilor din Hexagon, Al Khelaifi e gata să facă orice sacrificiu pentru a-l convinge pe Zidane să semneze în perioada următoare, văzându-l un personaj cheie din două puncte de vedere: nu doar că e garantul performanțelor în UCL, dar poate fi decisiv în convingerea lui Mbappe să rămână. Starul de 22 de ani a recunoscut că a avut doi idoli în fotbal: Ronaldo și Zidane. De altfel, dorința atât de arzătoare de a ajunge la Real Madrid e inspirată din visul de a-i călca pe urme eroului său din copilărie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 13 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 15 ORE