Bayern nu a avut milă de Atletico Madrid, pe care a învins-o cu 4-0, în ciuda faptului că Sane şi Gnabry au fost indisponibili.
Ca de obicei, formaţia lui Simeone a început destul de dur, dorind să îi ţină pe adversari la respect, dar maşinăria perfectă a lui Hansi Flick a reuşit să deschidă scorul în minutul 28 şi de atunci s-a mai pus doar problema scorului.
Totuşi, faulturile repetate ale ibericilor din startul meciului l-au enervat pe Muller, care a cedat şi a avut la rândul său o intrare dură, asupra lui Trippier (minutul 21). Centralul Michael Oliver i-a arătat pe bună dreptate cartonaş galben, moment în care neamţul a răbufnit.
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
"Jucăm împotriva lui Atletico, cei mai mari huligani din istoria fotbalului şi tu îmi dai galben pentru aşa ceva? Hei! Ce se întâmplă aici?", i-a transmis Muller arbitrului Michael Oliver, anunţă Bild.
Muller este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Bayern, el revenind la forma care l-a consacrat odată cu instalarea lui Hansi Flick pe banca bavarezilor. În 2020, germanul campion mondial a impresionat mai ales prin modul în care îşi pune în valoare colegii, fiind o adevărată "maşinărie" de assisturi. De altfel, în ultimii 10 ani, doar 5 jucători au trecut de graniţa celor 100 de pase decisive:
  • Lionel Messi - 146
  • Di Maria - 116
  • Thomas Muller - 113
  • Kevin De Bruyne - 102
  • Mesut Ozil - 101
Liga
Diego Simeone se inspiră de la Xavi! Ce fotbalist legendar vrea să readucă la Atletico Madrid
19/11/2021 LA 13:54
Premier League
"Credeam că am văzut toate accidentările, dar asta e ciudată rău". Klopp, şocat de ce a păţit Jones
19/11/2021 LA 05:59