Julian Nagelsmann are un sezon dificil la Bayern Munchen. Deși câștigarea campionatului pare o formalitate, jocul echipei nu a mai fost la nivelul celui din perioada Hansi Flick, iar acest lucru s-a văzut în Champions League.
Bayern a fost eliminată surprinzător de Villarreal în sferturile de finală și nu puțini sunt cei care afirmă că cel mai titrat club al Germaniei este o pălărie prea mare pentru Nagelsmann. Tânărul manager și-a găsit cu greu cuvintele după meciul de la Munchen, iar în zilele următoare a primit numeroase critici din partea presei germane, dar mai ales a fanilor lui Bayern.
La conferința de presă de dinatea meciului cu Arminia Bielefeld din week-end, Nagelsmann a dezvăluit că nu a fost deloc ușor să treacă peste eșecul din Champions League, deoarece s-a confruntat cu peste 400 de amenințări cu moartea pe contul personal de Instagram.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Citește și:

Nagelsmann, amenințat cu moartea după eliminarea lui Bayern din Champions League

Nagelsmann a admis că acceptă orice fel de critică pentru felul în care își face meseria, dar nu poate să-i înțeleagă pe cei care recurg la astfel de amenințări, mai ales că o parte dintre acestea au fost îndreptate către membrii ai familiei sale, care nu au nimic de a face cu fotbalul.
"Știu că voi primi întotdeauna critici din toate părțile - asta este normal și pot face față. Dar când primești 450 de amenințări cu moartea pe Instagram, nu este atât de ușor. OK, există oameni care vor să mă omoare, asta e un lucru, dar ei îmi atacă și propria mea mamă, căreia nici măcar nu-i pasă de fotbal.
Nu înțeleg. De îndată ce închid televizorul, oamenii uită de orice decență. Și ei cred că ei sunt singurii care au dreptate, asta e o nebunie.", a spus Nagelsmann, citat de Kicker.
Întrebat dacă s-a gândit să își ia măsuri legale împotriva celor care l-au amenințat în mediul online, Nagelsmann a răspuns: "Nu aș termina niciodată cu asta. Primesc amenințări după fiecare meci, indiferent dacă câștigăm sau pierdem. Există mai multe amenințări cu moartea când jucăm cu 3 fundași decât atunci când jucăm cu patru și, evident, mult mai multe atunci când pierdem".
Nagelsmann se pregătește să sărbătorească al doilea său trofeu al carierei cu Bayern Munchen, după ce a luat Supercupa Germaniei la începutul sezonului. Bavarezii au 9 puncte avans față de Borussia Dortmund cu 5 etape rămase de disputat din Bundesliga. În funcție de rezultatele din runda care urmează (Dormtund - Wolsburg și Bielefeld - Bayern), echipa lui Nagelsmann ar pute celebra al 10-lea titlu consecutiv chiar în derby-ul cu marea rivală, programat săptămâna viitoare pe Allianz Arena.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58