Pedri a fost introdus pe teren de Ronald Koeman în minutul 63 al meciului Barcelona - Ferencvaros 5-1, din prima etapă a UEFA Champions League. Mijlocașul ofensiv l-a înlocuit pe Ansu Fati, un alt jucător minune al Barcei, de aceeași vârstă cu Pedri.
Întâmplarea face ca Fati și Pedri să fi contribuit la un nou record în prestigioasa competiție intercontinentală. Ei au devenit primii doi fotbaliști care n-au împlinit încă 18 ani și reușesc să înscrie într-un meci din Champions League sau din oricare altă cupă europeană din istoria fotbalului.
Pedri a marcat pentru 4-1 în minutul 82, când a reluat din fața careului mic o pasă trimisă excelent de Ousmane Dembele. Ansu Fati, omul pe care l-a înlocuit, reușise să dubleze avantajul Barcelonei înainte de pauză, când a șutat din prima, din săritură, pe lângă portar, după o pasă de geniu oferită de Frenkie de Jong.
Liga Campionilor UEFA
Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului
ACUM 14 ORE
Messi (27'), Coutinho (52') și Dembele (89') au mai înscris pentru Barcelona, în timp ce Kharatin a marcat singurul gol al lui Ferencvaros pe Camp Nou.

Pedri a plecat acasă cu taxi-ul, după ce a scris istorie în UEFA Champions League

În ciuda golurilor înscrise de cei doi tineri jucători ai Barcelonei într-un meci care va intra în istorie, imaginea serii a fost surprinsă în afara stadionului, în momentul în care Pedri a plecat de pe Camp Nou.
Cum nu deține permis de conducere, fiind minor, și nimeni altcineva n-a avut cine să vină să-l ia de la stadion, puștiul Barcelonei a fost nevoit să apeleze la taxi.
"Curioasa imagine reflectă simplitatea jucătorului atât în teren, cât și în afara lui", a descris Mundo Deportivo poza realizată de jurnalistul iberic Josep Soldado. Acesta a transmis că Pedri a apelat tot la taxi și când a sosit pe Camp Nou pentru meciul de aseară.
Pedri a fost cumpărat de Barcelona de la Las Palmas în vară, în schimbul a 5 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Liga Campionilor UEFA
Dudek a prefațat finala Champions League. Ce anticipează la Liverpool - Real Madrid
ACUM 17 ORE
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
23/05/2022 LA 09:01