City va avea o misiune dificilă în optimile UEFA Champions League unde va da piept cu liderul din La Liga, Real Madrid, iar într-un interviu acordat Football Daily, Pep Guardiola a recunoscut că postul său nu este sigur dacă va fi eliminat de Real Madrid.
”Da, accept acest lucru. Îmi doresc să câștig Champions League, mă voi bucura de meciurile cu Real Madrid, o să văd de ce sunt capabil. Iar acest proces din cele două săptămâni de dinainte, în care îmi imaginez ce putem face ca să îi învingem, este un moment foarte frumos”, a declarat catalanul.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748633.jpg
Liga Campionilor UEFA
Minunea Club Brugge. Punctaj maxim în Champions League, fără gol primit. Cum a ajuns aici
ACUM 2 ORE
”Dacă nu îi învingem, patronul sau directorul sportiv va veni și va spune ”nu este destul de bine, noi vrem trofeul Champions League, te voi da afară”, a afirmat Guardiola.
După ce a fost întrebat dacă el chiar crede că așa se va întâmplat, Guardiola a răspuns: ”Nu știu, s-a întâmplat de multe ori. Ar putea și să spună: ”Ok, a fost bine, dar ce putem îmbunătăți?”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Un "Napoli marțian", premieră istorică pe terenul lui Ajax. Spalletti a rescris istoria fotbalului
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Experții au dat verdictul după Inter-Barcelona 1-0. Catalanii, "măcelăriți" de arbitri
ACUM 5 ORE