Pep Guardiola a ratat ocazia de a intra în categoria selectă a antrenorilor care câștigă Champions League cu 2 echipe diferite. Manchester City a pierdut cu 1-0 finala de la Porto contra lui Chelsea, iar la final Guardiola a explicat motivele eșecului.
"Am încercat să găsesc cea mai bună formulă pentru a câștiga. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva defensivei lui Chelsea.
Am făcut un sezon excelent. Sunt trist pentru că am pierdut, am avut și noi ocazii mari. A fost prima noastră finală și cred că ne-am ridicat la un nivel bun.", a spus Guariola după meci, vizibil afectat de acest eșec, citat de bbc.com.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Pep Guaridiola: "S-a văzut că a fost prima noastră finală"

Antrenorul lui City a acuzat oarecum lipsa de experiență a clubului său la un asemenea nivel. Pentru City a fost prima finală de Champions League, în timp ce Chlesea a jucat-o pe a 3-a din ultimii 13 ani.
A fost un meci foarte echilibrat, ne-am ridicat la nivelul unei echipe puternice și foarte agresive. Sunt trist. Nu am suferit în apărare, dar am avut probleme la construcție. Cred că am fi putut juca și mai bine, dar s-a văzut că a fost prima noastră finală. Din punct de vedere defensiv cred că am fost destul de puternici. Nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut și Chelsea a câștigat.", a adăugat Guariola.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Liga Națiunilor UEFA
Marco Rossi, selecționerul italian al Ungariei, așteaptă oferte din Serie A! Maghiarii sunt pe val
24/09/2022 LA 15:10