Pep Guardiola a ratat ocazia de a intra în categoria selectă a antrenorilor care câștigă Champions League cu 2 echipe diferite. Manchester City a pierdut cu 1-0 finala de la Porto contra lui Chelsea, iar la final Guardiola a explicat motivele eșecului.
"Am încercat să găsesc cea mai bună formulă pentru a câștiga. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva defensivei lui Chelsea.
Am făcut un sezon excelent. Sunt trist pentru că am pierdut, am avut și noi ocazii mari. A fost prima noastră finală și cred că ne-am ridicat la un nivel bun.", a spus Guariola după meci, vizibil afectat de acest eșec, citat de bbc.com.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 6 ORE

Pep Guaridiola: "S-a văzut că a fost prima noastră finală"

Antrenorul lui City a acuzat oarecum lipsa de experiență a clubului său la un asemenea nivel. Pentru City a fost prima finală de Champions League, în timp ce Chlesea a jucat-o pe a 3-a din ultimii 13 ani.
A fost un meci foarte echilibrat, ne-am ridicat la nivelul unei echipe puternice și foarte agresive. Sunt trist. Nu am suferit în apărare, dar am avut probleme la construcție. Cred că am fi putut juca și mai bine, dar s-a văzut că a fost prima noastră finală. Din punct de vedere defensiv cred că am fost destul de puternici. Nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut și Chelsea a câștigat.", a adăugat Guariola.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 7 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 9 ORE