Potrivit informaţiilor venite dinspre presa franceză, Pochettino a avut de rezolvat două mari probleme înainte de duelul cu formaţia lui Guardiola. Dacă în privinţa lui Sergio Ramos, Verratti, Bernat şi Kurzawa tehnicianul nu are alternative, aceştia fiind accidentaţi, în ceea ce priveşte lucrurile pe care le poate controla argentinianul a luat deja deciziile dinaintea ultimului antrenament, programat în această seară.
Astfel, ziariştii francezi notează că Pochettino va miza din primul minut la tridentul Messi-Mbappe-Neymar. Fostul decar al Barcelonei şi-a revenit după accidentare şi Pochettino îl va folosi de la începutul partidei. O discuţie era legată de ce se va întâmpla cu Neymar şi Mbappe, în contextul în care acesta din urmă a fost foarte nemulţumit că brazilianul nu i-a pasat, contra lui Montpellier. S-a avansat ideea titularizării lui Di Maria în locul unuia dintre ei, iar logica părea să susţină această ipoteză. Cu Brugge, când cei 3 mari atacanţi au fost de asemenea titulari, nu au avut suficiente baloane, lipsindu-le un om de creaţie.
Evident, contra unei echipe precum City nu poţi evolua cu toţi 4, pentru că ai deveni prea expus pe faza defensivă. Şi, totuşi, Di Maria va fi într-un final doar variantă pentru finalul de joc, Pochettino hotărându-se să meargă cu "tripleta de aur" din primul minut. Probabil că tehnicianul lui Spurs a optat pentru această variantă şi pentru a nu mai crea nemulţumiri şi discuţii inutile în jurul echipei: oricare dintre cei 3 ar fi fost rezervă, mai mult ca sigur că ar fi fost nemulţumit şi presa ar fi acordat atenţie maximă subiectului.
Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
ACUM 12 ORE

Şansa lui Donnarumma, în PSG - City

A doua decizie luată de stafful tehnic al lui PSG are legătură cu postul de portar. Keylor Navas a fost preferatul lui Pochettino până acum, dar marţi seară în poartă se va afla Donnarumma.
Portarul italian, cel mai bun jucător de la Euro 2020, nu se aștepta să i se dea șanse atât de puține (a jucat în doar două meciuri), în contextul în care el reprezintă viitorul. Keylor Navas, rivalul său pe post, va împlini în curând 35 de ani, iar Donnarumma părea convins că îi va lua fața. Pochettino, însă, a avut până acum încredere totală în fostul portar al lui Real Madrid, însă lucrurile s-a putea schimba. Pochettino trebuie să încerce să aibă cât mai multă armonie în vestiar, iar informaţiile privind supărarea lui Donnarumma au ajuns şi la urechile lui.
"Gigio nu mai știe să zâmbească", titra Corriere della Sera, jurnaliştii italieni vorbind de o altă "bombă cu ceas" în vestiarul lui PSG.
Echipa probabilă a lui PSG, cu City
  • Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Herrera, Wijnaldum, Gueye - Messi, Mbappe, Neymar.
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
ACUM 12 ORE
Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
IERI LA 15:20