"Sunt aici și sunt foarte fericit că fac parte din acest mare club. Am venit pentru a încerca să câștig trofee. Este un club minunat, cu o istorie grozavă și sunt fericit că pot face parte din el", spunea Donnarumma după ce a părăsit pe AC Milan, gratis, pentru a semna cu PSG. În ciuda faptului că "diavolii" au făcut toate eforturile să îi prelungească înțelegerea, tânărul portar a preferat salariul superior de la formația pariziană și perspectiva câștigării trofeelor.
După doar câteva luni, italianul pare că regretă decizia. Dacă e un fotbalist mai nemulțumit decât Messi în lotul lui PSG, acela e Donnarumma, anunță italienii, care explică de ce: portarul nu se aștepta să i se dea șanse atât de puține (a jucat în doar două meciuri), în contextul în care el reprezintă viitorul. Keylor Navas, rivalul său pe post, va împlini în curând 35 de ani, iar Donnarumma părea convins că îi va lua fața. Pochettino, însă, are încredere totală în fostul portar al lui Real Madrid, pe care îl vede numărul unu în acest sezon.
"Gigio nu mai știe să zâmbească", titrează Corriere della Sera, care apoi notează că portarul e extrem de nefericit din cauza modului în care e tratat de Pochettino.
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic! Imagini rare cu Lionel Messi
ACUM 13 MINUTE
"Donnarumma știa că nu îi va fi ușor să câștige postul de titular în fața lui Keylor Navas, dar adevărul e că nu și-a imaginat niciodată că va fi ținut numai pe bancă", mai scrie sursa citată.
CITEȘTE ȘI:
UNITED A RENUNȚAT LA RICE ȘI PREGĂTEȘTE TRANSFERUL ANULUI. MUTAREA CARE O FACE CEA MAI BUNĂ DIN LUME

Donnarumma, cel mai bun jucător de la Euro. Buffon îl vedea "Balon de Aur"

Lucrurile sunt cu atât mai greu de gestionat pentru Donnarumma cu cât el venea după cea mai importantă performanță a carierei. În vară, a câștigat Euro, cu Italia, și a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Sosit plin de încredere la Paris, italianul a început acum să aibă un veritabil coșmar.
În contextul celor întâmplate la Euro, Buffon, poate cel mai mare portar din istorie, era convins că tânărul său urmaș merită "Balonul de Aur". Locul 2 în 2006, când s-a impus compatriotul Cannavaro, noul portar al Parmei este ultimul portar care a accesat podiumul "Balonului de Aur".
"După părerea mea, el poate deveni, cu siguranță, câștigător al Balonului de Aur. Având în vedere calitățile sale și după ceea ce a arătat, Gigio ar trebui să fie Balonul de Aur", a spus Buffon, potrivit Sky Sport Italia, după turneul final.
Singurul portar care a cucerit "Balonul de Aur" rămâne Lev Yashin (1963). Legendarul portar rus, poreclit "pantera neagră" a surprins la vremea respectivă, după ce a primit trofeul. "Nu sunt nici măcar cel mai bun portar din lume. Vladmir Beara este", a spus Yashin.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Cupa Mondială FIFA
În ce condiții se califică Argentina în optimile Cupei Mondiale! Polonia nu are voie să câștige
ACUM 36 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Declarația lui Scaloni după prima victorie din Qatar: "Așa trăiesc argentinienii! E greu de înțeles"
ACUM O ORĂ