Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL! Donnarumma a fost prezentat la PSG! Prima declarație a italianului după transfer

Andrei Bobeica

Actualizat 14/07/2021 la 21:30 GMT+3

Gianluigi Donnarumma este oficial fotbalistul lui PSG. Declarat cel mai bun jucător de la Euro 2020, italianul a plecat liber de contract de la AC Milan și va juca în Franța pentru parizieni.

Gianluigi Donnarumma nouveau joueur du Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

După o perioadă în care s-a tot vorbit despre transferul său, după ce a rămas liber de contract, după expirarea contractului cu AC Milan, Donnarumma a fost în sfârșit prezentat la noua sa echipă.

Donnarumma, oficial la PSG

Clubul francez a anunțat oficial transferul lui Donnarumma la Paris. Portarul italian va juca până în 2026 la PSG.
"Paris Saint-Germain este încântată să anunțe sosirea lui Gianluigi Donnarumma în echipa sa.
Portarul italian a semnat un contract pe cinci ani și este legat de club până la 30 iunie 2026.", a anunțat oficial PSG.

Prima reacție a lui Donnarumma după transferul la PSG

Portarul italian a oferit și o primă declarație pentru site-ul clubului.
"Trăiesc o mulțime de emoții, între victoria la Euro și sosirea mea astăzi. Sunt aici, sunt foarte fericit că fac parte din acest mare club și sunt aici pentru a încerca să câștig. Este un club minunat, cu o istorie grozavă și sunt fericit că pot face parte din el.
Deschid un nou capitol în viața mea, am crescut foarte mult la Milano și acum mă simt pregătit pentru această nouă aventură aici. Parisul este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, așa că sunt mândru că sunt aici și sper să pot realiza lucruri grozave aici.
Am urmărit foarte mult meciurile lui PSG la televizor pentru că a fost întotdeauna o echipă incredibilă. Este normal să visezi să evoluezi într-o zi cu toți campionii care sunt aici. Deci pentru mine este ceva de necrezut.
Liga Campionilor este o competiție foarte importantă și este importantă pentru mine să joc. Am încercat să joc ani de zile. Nu am reușit și sunt nerăbdător să descopăr competiția cu PSG.
Scopul meu este să cresc din ce în ce mai mult, antrenându-mă mereu la maxim și fără a stabili niciodată limite. Am acumulat puțină experiență în ultimii ani. Mă simt pregătit să iau această nouă provocare importantă și magnifică. Vreau să câștig cât mai mult și să dau bucurie susținătorilor.
Am putut vorbi cu antrenorul înainte de a veni aici, am vorbit puțin, a fost fericit că am venit. Este un antrenor excelent și un om grozav, așa că sunt, de asemenea, foarte fericit că sunt aici cu el. Vrem să facem lucruri grozave împreună. Cel mai bun antrenament este, de asemenea, acela. Mă voi antrena cu cei mai buni din lume, așa că cu siguranță mă voi îmbunătăți. Sunt gata să mă antrenez și să joc în contact cu acești mari campioni.
Am vorbit în timpul Euro și el (Verratti) a fost foarte fericit că am venit aici și m-a felicitat. Sunt, de asemenea, foarte fericit că m-am alăturat lui. Pentru mine este ceva magic.", a spus Donnarumma.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo