Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, în atenția caselor de pariuri după transferul la PSG! Ce cotă are pentru a deveni golgeterul Franței

Bianca Dumitru

Actualizat 11/08/2021 la 18:50 GMT+3

Lionel Messi a fost prezentat oficial la PSG astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate pe Parc des Princes. Argentinianul care va debuta în acest sezon în Ligue 1 este favoritul caselor de pariuri pentru a se impune ca golgeter al competiției.

Leo Messi posa en su presentación con el PSG.

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi este noul jucător al celor de la PSG. Argentinianul a ajuns marți la Paris, iar astăzi a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre obiectivele sale și despre motivele care l-au determinat să semneze cu PSG.
Messi, care în sezonul 2020/21 a fost cel mai important jucător al Barcelonei, având cele mai bune cifre conform statisticilor publicate de club, are cele mai mari șanse să devină golgeterul Franței. Potrivit bookmaker-ilor, fotbalistul care va purta numărul 30 la PSG are cota de 2,30 pentru a deveni cel mai bun marcator din Ligue 1. Leo Messi este urmat în topul favoriților la titlul de golgeter de Mbappe, care are o cotă de 2,75, în timp ce Neymar se află pe locul 3, cu o cotă de 10.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1

Câte recorduri va doborî în Franța?

În sezonul anterior, Mbappe a fost golgeterul Franței, cu 27 de goluri marcate, în timp ce în Spania Messi a reușit 30 de goluri. Mai mult, în cele 38 de meciuri disputate în 2021, argentinianul a dat 33 de goluri și 14 pase decisive, motiv pentru care fanii sunt convinși că preferatul lor le va pune mari probleme rivalilor din Ligue 1.
Cel mai bun marcator din istoria campionatului Franței este Josip Skoblar, care a marcat în 1971 44 de goluri în 36 de meciuri. Potrivit caselor de pariuri, Messi are o cotă de 20 să înscrie de peste 40 de ori în primul său în Ligue 1.
În plus, odată cu transferurile realizate în această vară, culminând cu mutarea lui Messi, PSG a ajuns în opinia bookmaker-ilor una dintre favoritele la câștigarea trofeului Champions League.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo