PSG are o colecție de vedete, dar mai e mult până va avea o echipă care să se bată cu șanse la Champions League, așa cum visează patronii arabi ai echipei. Messi s-a enervat când a fost schimbat de Pochettino, cu Lyon, creând o vâlvă de nedescris, pentru ca italienii să scrie săptămâna asta despre faptul că Donnarumma, cel mai bun jucător de la Euro 2020, e total nemulțumit de statutul de rezervă.
Aseară am asistat la un alt episod care ne arată că Pochettino nu gestionează cum trebuie problemele din vestiar. PSG a învins-o pe Montpellier, pe teren propriu, scor 2-0, grație reușitelor lui Gueye și Neymar. În final, stafful tehnic l-a scos pe Mbappe, pentru a-l odihni, iar acesta a fost surprins de camerele TV foarte nervos.
"Ăsta nu îmi pasează deloc!", i-a spus Mbappe lui Gueye, după ce a fost schimbat. Trimiterea este către Neymar, care a luat multe acțiuni pe cont propriu și a colaborat mult mai bine cu Di Maria.
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
IERI LA 15:50
După meci, Pochettino s-a declarat totuși mulțumit de modul în care a arătat echipa, vorbind despre faptul că fotbaliștii s-au comportat ca un tot unitar.
"Am jucat ca o echipă, ne-am creat ocazii, am jucat mai direct și asta mi-a plăcut", a spus tehnicianul argentinian.
CITEȘTE ȘI:
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat, care a stârnit controverse în Anglia. Va mai bate sau nu 11 metri?

Mbappe l-a "evitat" cât a putut pe Messi, cu Brugge

Un trident ofensiv cu Messi, Neymar și Mbappe era văzut de specialiști suficient pentru ca PSG să câștige în sfârșit Liga Campionilor, bookmakerii cotând-o înainte de startul competiției prima favorită la trofeu.
Partida cu Brugge și ce s-a întâmplat ulterior la Lyon au arătat limitele unei echipe în care Messi și Neymar nu aleargă suficient, iar viteza avută în trecut nu mai e nici pe departe la același nivel.
În partida din Belgia, de acum două săptămâni (1-1 în prima etapă a Champions League), Mbappe a rezistat pe teren 51 de minute, ieșind ușor accidentat. În perioada petrecută pe teren, cei trei atacanți au pasat între ei de doar 19 ori. Foarte puțin, având în vedere că, în absența lui Di Maria, nu exista un dirijor, iar cei trei trebuiau să coboare și să ajute la construcție. Foști colegi la Barcelona, Neymar și Messi s-au înțeles totuși destul de bine, 13 dintre cele 19 pase fiind între cei doi.
Aproape incredibil, Mbappe l-a evitat pe fostul star al catalonilor, pasându-i o singură dată. Deja francezii se întreabă dacă există lupte de putere între cei doi în vestiar, în contextul în care pare evident că nu au dorit să intre în combinații, preferându-l amândoi pe Neymar. Acum, cu Montpellier, Neymar a fost cel care l-a evitat pe Mbappe, iar atmosfera din vestiar nu are cum să fie una ideală.
Pentru PSG urmează duelul cu City, în Champions League, în care Messi va reveni. Va fi interesant de văzut cum vor conclucra cei trei într-o dispută cu una dintre cele mai puternice formații din lume.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
IERI LA 14:48
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"
03/10/2022 LA 19:14